BEKAMOVI NE ŽALE PARE: Za psa pokrivač od 4.600 dolara!
Foto: Profimedia

hit

BEKAMOVI NE ŽALE PARE: Za psa pokrivač od 4.600 dolara!

Pop kultura -

I kućni ljubimac porodice Bekam živi na visokoj nozi, pa ima privilegiju da ga greje brendirani pokrivač.

Dejvid i Viktorija Bekam očigledno ne paze samo na svoju decu već i na psa, pa sa velikom pažnjom brinu o vernom drugu kome su kupili ćebence sa potpisom jednog popularnog brenda. Poznata kreatorka je objavila na društvenim mrežama fotku na kojoj njen dragi spava u naručju sa njihovim psom Olivom, koja je pokrivena skupocenom tkaninom.

foto: Printskrin/Instagram

Očigledno je da Bekamovi smatraju Olivu članom porodice, pa vole i za nju da odreše kesu jer takvi pokrivači koštaju oko 4.600 dolara. "Popodnevna dremka sa njenim tatom", napisala je Viktorija na slici na kojoj se vidi njen muž.

Ovo se nije baš preterano dopalo njihovim fanovima koji su u komentarima osudili bivšeg fudbalera i dizajnerku zbog rasipnosti, mada bilo je i onih koji su stali u odbranu popularnog para. Inače, Oliva je hit na Instagramu jer su joj Bekamovi napravili profil koji ima već 69.000 pratilaca.

Poznato je da Dejvid i Viktorija vole da troše na luksuz, pa su tako za nedavnu božićnu proslavu potrošili nekoliko desetina hiljada dolara, a posebno su iskeširali za vatromet u kome su posebno uživala njihova deca.

foto: Profimedia

Kurir.rs / M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track