Najnovije vesti

OSVANUO DŽINOVSKI PLAKAT U NOVOM SADU SA LIKOM ĐORĐA BALAŠEVIĆA! ČEKAM TE VEĆ GODINAMA: Aleksandar Stanković posegao za OČAJNIM MERAMA da pevača DOVEDE U EMISIJU! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Šok

OSVANUO DŽINOVSKI PLAKAT U NOVOM SADU SA LIKOM ĐORĐA BALAŠEVIĆA! ČEKAM TE VEĆ GODINAMA: Aleksandar Stanković posegao za OČAJNIM MERAMA da pevača DOVEDE U EMISIJU! (FOTO)

Pop kultura

Zovem ga u svoju emisiju već 15 godina. Uz njega sam se zaljubljivao i uspavljivao svoje dete. I dalje mislim na njega, rekao nam je voditelj Aleksandar Stanković o ovom neuobičajnom pozivu u emisiju.

Ma i ako Đorđe Balašević (65) kaže "ne" ili uopšte ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj muzički idol, rekao je Aleksandar Stanković (48). Voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" džambo plakatima po Novom Sadu zove pevača u emisiju u kojoj ga čeka već 15 godina.

Reklo bi se da je to bio potez očajnika, Stanković je jednostavno bio sateran u kut pa je reskirao s neobičnom pozivnicom pa 'kol'ko košta, da košta'.

- Ne smem da kažem koliko je koštalo - kratko nam je rekao Stanković, a nije poznato niti ko je platio oglase.

foto: 24sata.hr

Godinama tako već Stanković ima dve tihe patnje, Radu Šerbedžiju (72) i novosadskog pevača. Trudi se godinama, ne može se reći da nije pokušavao, bio je uporan poput maratonca. Otkrio nam je te dugogodišnje muke...

- Bio sam kod njega kući pre petnaestak godina, sve smo dogovorili i onda je odjednom odustao. Posle sam pokušavao još nekoliko puta da dođe, do njega, ali supruga ili menadžer nisu me puštali dalje, do Đoleta nisam došao.

U potpisu plakata piše Mia Radenković, iz pesme Ljerka.

- Ta, posle ide Uobraženković. To sam namerno napravio, ne znam, možda misli da sam uobražen pa zbog toga ne želi da dođe u emisiju - strepi od najgoreg Stanković. Voditelj je dodao i kako je, zapravo, odrastao uz Balaševićeve stihove...

- Pa dete sam uspavljivao njegovim pesmama, bio na koncertima u Kerempuhu, Areni, u Ljubljani, zaljubljivao se uz njega... Plakatom sam želeo da mu poručim da mislim na njega - rekao je za kraj Stanković.

foto: YT Printscreen

Kurir.rs, 24sata.hr / Foto: 24sata.hr

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...