NAJPOZNATIJE ZVEZDE ZALUDEO IZAZOV NA INSTAGRAMU: Masovno dele fotke od pre 10 godina, a zbog jedne ćete plakati od SMEHA! (FOTO)
Foto: Profimedia

HIT

NAJPOZNATIJE ZVEZDE ZALUDEO IZAZOV NA INSTAGRAMU: Masovno dele fotke od pre 10 godina, a zbog jedne ćete plakati od SMEHA! (FOTO)

Pop kultura -

Društvene mreže je zaludeo izazov nazvan "10 godina - izazov" gde poznati, ali i svi ostali objavljuju fotografije iz prošlosti.

Zvezde Holivuda odlučile su da sa svima podele fotografije iz 2009. godine, pa i da pokažu koliko su se u međuvremenu promenili. Neke fotografije će vas začuditi, a neke i nasmejati do suza.

1. En Hetavej

Poznata glumica dokazala je da joj godine "idu u prilog" s obzirom da se nimalo nije promenila.

2. Riz Viterspun

"Vreme zaista prolazi kada se zabavljate", napisala je neodoljiva Riz, koja je dobila samo komplimente na račun svog izgleda.

3. Kejt Hadson

Osim što je sada ošišana na kratko, ni ova glumica ne izgleda mnogo drugačije u odnosu na 2009. godinu.

4. Kejtlin Džener

Najveće iznenađenje definitivno je Kejtlin koja se nekada zvala Brus i bila muškarac. On je bio dugogodišnji muž Kris Džener sa kojom ima dve ćerke, svima poznate Kajli i Kendal. Ova promena mnoge je i nasmejala, ali neke i inspirisala.

5. Maraja Keri

Vreme nije nešto što ja prihvatam, ne shvatam ovaj izazov", napisala je pevačica i mnoge ostavila bez teksta, kako to samo ona i ume.

6. Madona

"Izazov je preživeti", napisala je kraljica popa i objavila svoju fotografiju iz 2008. godine.

7. Kristina Agilera

Jedna od brojnih holuvudskih lepotica više puta je dobila kompliment kako za nju vreme ide unazad, pa je to potkrepila i slikama iz prošlosti.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track