Najnovije vesti

PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI: Ovo je nova devojka Petra Strugara, a nećete verovati gde je upoznao lepu crnku (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

KO grom je

PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI: Ovo je nova devojka Petra Strugara, a nećete verovati gde je upoznao lepu crnku (FOTO)

Pop kultura

Glumac Petar Strugar je već nekoliko meseci u vezi sa atraktivnom crnkom Tamarom Gavrilović.

 

Iako često izbegava da priča o privatnom životu, a posebno o ljubavi, glumac Petar Strugar kao da je hteo da javnosti pokaže koliko je zadovoljan u novoj vezi, pa se na premijeri filma “Taksi bluz” pojavio sa novom izabranicom Tamarom Gavrilović.

 

- Njih dvoje su se upoznali u konjičkom klubu u kom oboje treniraju. Tu su se zavoleli i ljubav je počela. Tamara mu se svidela čim su se prvi put videli, a pošto voli kao i on konje, imali su zajedničke teme za razgovor. Strasti su se ubrzo rasplamsale i par je uplovio u vezu. Petar je za medije vrlo zatvoren, ali je kada se kamere ugase vrlo opušten, duhovit, šarmantan i devojke padaju odmah na njega. Na njegovu harizmu nije ostala imuna ni ona - kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

- Tamara je osoba koja je vrlo ambiciozna, koja je ostvarena i koja funkcioniše na svim poljima. Sve postiže da uskladi, a svaki trenutak želi da provede sa Petrom. Često sa njima bude i Petrov sin Zarije, kojeg je dobio iz braka sa glumicom Ivanom Nikolić - kaže naš obavešten izvor. 

foto: Damir Dervišagić

Na pitanje koliko mu je važan izgled devojke, Petar je ranije rekao:

- Bitan mi je fizički izgled jer kao i svako volim da neko ko je sa mnom lepo izgleda, ali mi je važnije da je negovana jer znam da tako drži do sebe, vodi uredan život i daje sebi na značaju. Smatram da ako ne ceniš sebe, neće te ni drugi ceniti.

foto: Damir Dervišagić

On je tada rekao da je veliki emotivac, iako to mnogi ne misle.

- Jesam, i ne mislim da je to nešto loše, ali čuvam svoja osećanja za sebe i svoje bližnje. Fotografije sa novom devojkom pogledajte u galeriji.

Podsećanja radi, Petar je sa bivšom suprugom Ivanom Nikolić bio dve godine u braku. U junu 2014. godine postali su roditelji sina Zarija. Međutim, godinu dana kasnije oni su se rastali.

 

Obožava da jaše konje
Petar Strugar je svestrani umetnik, majstor brazilske džijudžice, vešt je i u pucanju iz vatrenog oružja, alpinizmu, snoubordu, gimnastici, ronjenju, jahanju, a velika strast me je i vožnja dvotočkaša.

- Konji su vrlo inteligentne životinje i s njima može lako da se radi i funkcioniše, jer veoma dobro shvataju mnoge stvari. Želeo sam da naučim da jašem jer se bavim takvim poslom, koji je zanimljiv, kreativan, raznovrstan. U principu, svaka veština kojom mi glumci uspemo da ovladamo pre ili kasnije biće nam od pomoći i koristi - rekao je ranije Petar.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...