DŽONI DEP SNIMA U BEOGRADU BEZ HONORARA, A NOĆ U APARTMANU U KOME BORAVI ČITAVIH JE 7.500 EVRA: Holivudski glumac dobija novac od zarade u bioskopima!
Foto: Prodimedia

saznajemo

DŽONI DEP SNIMA U BEOGRADU BEZ HONORARA, A NOĆ U APARTMANU U KOME BORAVI ČITAVIH JE 7.500 EVRA: Holivudski glumac dobija novac od zarade u bioskopima!

Pop kultura -

Slavni glumac Džoni Dep u našoj prestonici u Luci Beograd uveliko snima film "Minamata", u kojem igra glavnu ulogu, slavnog foto-reportera Vilijama Judžina Smita, a kako saznajemo, za svoj posao neće dobiti honorar!

"Dep ne dobija honorar zato što je i izvršni producent filma. Kada se glumac odluči za takvu vrstu angažmana, potpisuje ugovor u kome se odriče takve vrste plaćanja, već biva isplaćen od zarade u bioskopima i prodaje prava TV kućama", kaže za Kurir dobro obavešteni izvor.

foto: Profimedia

Do holivudske zvezde niko još uvek ne može da dođe jer ga čuva veliki broj obezbeđenja, mere privatnosti i sigurnosti su na visokom nivou, a u okviru seta do njega dolaze samo ekipa filma koja je u tom trenutku neophodna. Kada završi sa setom, odlazi u svoj apartman, koji je izgrađen posebno po njegovim zahtevima i u kom on boravi celog dana. Kako saznajemo, troškovi njegovog boravka, veliki broj obezbeđenja, kao i sopstvene posluge - kuvara, masera, konobara - dnevno iznosi 10.000 evra. Noć u apartmanu u kome Dep boravi čitavih je 7.500 evra.

Kako smo već pisali, glumac će u Srbiji boraviti ukupno sedam nedelja, dok će kasnije preći u Crnu Goru, gde će provesti još dve. Snimanje je počelo u Japanu, a uz Džonija putuje osoblje koje broji 200 ljudi.

foto: Profimedia

Autori i producenti su zadovoljni dosadašnjim snimljenim materijalom u kojem Dep sjajno tumači Judžina, koji je napravio fotografije koje svedoče o zagađenju u Drugom svetskom ratu, koje je oštetilo zdravlje stanovnika japanskog grada Minamata.

Iako se fanovi i dalje nadaju da će omiljenog glumca videti, kao i mnogo zvezde do sada, kako šeta gradom i obilazi znamenitosti i uspeti da ga fotografišu, nažalost, to nije moguće, a jedina fotografija koja je isplivala u javnost je sa Instagrama, gde je Džoni sa foto-aparatom u ulozi Judžina.

foto: Printscreen

Dep u filmu igra Judžina Smita, slavnog američkog ratnog fotografa, koji je 1972. razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamate, nastalo ispuštanjem teških metala iz lokalne fabrike. Kada je počeo sa objavljivanjem foto-eseja, napali su ga službenici pomenute fabrike. Judžin je ostao živ, ali je pretrpeo ozbiljne povrede, pa je njegova supruga, Japanka Ajlin Mioko, nastavila rad umesto njega. Film "Minamata" zasnovan je na njihovoj knjizi-dnevniku i fotografijama.

Kurir.rs / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track