KEJT BEKINSEJL U OFANZIVI: Smuvala bivšeg dečka Arijane Grande! (FOTO)
Foto: Profimedia

OPA

KEJT BEKINSEJL U OFANZIVI: Smuvala bivšeg dečka Arijane Grande! (FOTO)

Pop kultura -

Kejt Bekinsejl više nije sama, ali skoro da je na stubu srama - bar u američkim medijima! Naime, 45-godišnja glumica odnedavno je u vezi s komičarem Pitom Dejvidsonom, koji je od nje mlađi 20 godina!

foto: Profimedia

Kejt i bivši dečko mlade pevačice Arijane Grande upoznali su se na nedavnoj dodeli Zlatnog globusa.

foto: Profimedia

Ubrzo je počelo da se priča da su zajedno, a onda su i fotografisani u jednom losanđeleskom klubu, gde je Dejvidson imao stendap nastup. Paparaci su uslikali par dok se držao za ruke izlazeći na zadnja vrata kluba - Pit Dejvidson se smeškao, a Kejt je pokrivala lice rukom, ali uzalud.

foto: Profimedia

Glumici, koja ima ćerku mlađu samo pet godina od svog novog dečka, očigledno nije prijalo što se saznalo za njen izbor. No niko ne bi trebalo da se čudi jer je već bila u vezi sa 22-godišnjim Metom Rajfom, koji je od njene ćerke stariji samo tri godine! Prava ljubav, što bi rekao Željko Samardžić, godine ne broji, ali ona ne podrazumeva i brak, s obzirom na to da je Kejt izjavila da ne namerava da se udaje.

foto: Profimedia

Ni mlađanom Dejvidsonu nije zapelo da stane pred matičara, pogotovo jer je priznao da boluje od poremećaja ličnosti, razmišljao je o samoubistvu i svestan je da će dugo morati da se leči.

J. Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track