ŠAKIRA I PIKE ROĐENI ISTOG DANA: Šakira i Pike proslavili rođendan! (FOTO)
Foto: Profimedia

HIT

ŠAKIRA I PIKE ROĐENI ISTOG DANA: Šakira i Pike proslavili rođendan! (FOTO)

Pop kultura -

Šakira i Žerar Pike važe za jedan od najskladnijih parova u šou-biznisu, a tajna njihovog slaganja možda je u tome što su oboje rođeni istog dana, mada je pevačica starija od fudbalera 10 godina.

foto: Profimedia

Zgodna Kolumbijka i atraktivni Španac 2. februara upriličili su zajedničku zabavu, pišu strani mediji. Ona je tog dana napunila 42, a on 32 godine. Iako se time ni ovog puta nisu pohvalili na društvenim mrežama, fanovi su im poželeli sve najbolje.

Slavni par upoznao se u Madridu 2010, na snimanju Šakirinog spota "Waka, Waka", pre samog početka Svetskog fudbalskog prvenstva. Između njih je odmah planula ljubav, a ubrzo nakon toga započeli su vezu.

foto: Profimedia

- Ona je žena mog života. Znao sam to čim sam je prvi put ugledao, ona je ona prava - često ističe bivši španski reprezentativac. Slavni par se još nije venčao, ali žive zajedno i imaju dva sina, Milana (6) i Sašu (4). Iako se svojevremeno govorilo da pevačica namerava da ostavi fudbalera zbog njegove navodne zavisnosti od kockanja, od toga nije bilo ništa.

J. S./ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track