TATA, ŽELIM DA SKOČIM SA KROVA: Ešton Kučer je jedan od najduhovitijih glumaca, ali njegova prošlost je više nego MRAČNA! Ovo su detalji...
Foto: Profimedia

niko nije znao

TATA, ŽELIM DA SKOČIM SA KROVA: Ešton Kučer je jedan od najduhovitijih glumaca, ali njegova prošlost je više nego MRAČNA! Ovo su detalji...

Pop kultura -

Ešton Kučer je rođen 1978. godine u Čedar Repidsu u radničkoj porodici. Majka mu se zove Dajana, a otac Leri M. Kučer. Leri je potomak čeških doseljenika, a majka ima češke, njemačke i irske korene.

Ima stariju sestru Tašu i brata blizanca Majkla koji je kao dete preživeo transplantaciju srca. Majkl takođe boluje od cerebralne paralize, ali ga to ne sprečava da radi kao portparol advokatske organizacije. Njegovi zdravstveni problemi i te kako su uticali na Eštona koji je sa 13. godina žleo da se ubije kako bi svom bratu dao srce.

Rekao je svom ocu kako je hteo da skoči sa krova bolnice. Na sreću, Majkl je vrlo brzo dobio srce i tranplantacija je završena. Pre nego što je trebao da maturira obio je svoju srednju školu s namerom da ukrade novac, ali je vrlo brzo uhapšen. Osuđen je na uslovnu kaznu i 180 časova društvenog rada. U jednom od svojih intervjua rekao je da ga je ta kazna naučila mnogo stvari, izgubio je devojku i stipendiju za nastavak školovanja, te bio zauvek obeležen onim što je uradio.

foto: printScreen jutjub

U avgustu 1996. upisao je Univerzitet u Ajovi. Planirao je da postane biohemijski inženjer kako bi pronašao lek za bratovu bolest. Ipak, već na početku ga je uprava doma u kome je stanovao izbacila jer je pravio previše buke. Priznao je da nije imao pojma šta radi, ali je mislio da je sve što radi ispravno. Kako bi zaradio novac za školovanje radio je studentske poslove.

Tokom fakuteta prišao mu je predstavnik modne agencije nakon čega je pobedio na jednom modnom takmičenju. Tada je rešio da napusti školu i da se preseli u Njujork.

Uspešna modeling karijera dovela ga je do glume. Slavu je stekao u popularnoj seriji "Vesele sedamdesete". Tada je glumio dečka Mile Kunis. Ona je priznala da se sa njim prvi put poljubila u životu za potrebe serije. Danas su venčani i imaju dvoje dece.

foto: Profimedia

U septembru 2005. godine venčao se sa 16 godina starijom glumicom Demi Mur. Ipak, šest godina kasnije su se razveli kako su objasnili "zbog nepomirljivih razlika". Međutim, ubrzo su se pojavile priče da je glumac bio neveran, a ona je sve to teško podnela.

Početkom 2012. godine Ešton je započeo vezu s kolegicom Milom Kunis. Verili su se u februaru 2014. godine, a ubrzo nakon toga dobili ćerku Vajat. Venčali su se u julu 2015, a u novembru 2016. godine dobili sina Dimitrija Portvuda.

Iako je prilično uspešan u svetu zabave, Kučer je takođe uspešan i kao preduzetnik. Već nekoliko godina ulaže u IT kompanije, a navodno ima akcije u poznatim firmama poput Skajpa.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track