KUĆNA POMOĆNICA PROGOVORILA O MAJKLU DŽEKSONU: Bio je pedofil, kupao se sa DEČACIMA U ĐAKUZIJU!
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

KUĆNA POMOĆNICA PROGOVORILA O MAJKLU DŽEKSONU: Bio je pedofil, kupao se sa DEČACIMA U ĐAKUZIJU!

Pop kultura -

Iako Majkl Džekson već 10 godina nije živ, ponovo se našao na meti medija iz istog razloga koji se godinama vezuje za njegovo ime - optužbi za zlostavljanje dece.

Bivša kućna pomoćnica Adrijan Makmanus, koja je služila preminulog kralja popa, za medije je ispričala detalje iz pevačeve kontroverzne prošlosti koji su frapirali svet. Adrijan je, kako je navela, ćutala iz strahopoštovanja prema gazdi i nije se mešala u njegovu intimu.

foto: Profimedia

"Majkl Džekson bio je predator pedofil koji je zlostavljao desetine dece. Snimao je susrete s njima, a te video-snimke čuvao je u tajnoj biblioteci skrivenoj na ranču Nedođija. Bilo je puno vazelina u Nedođiji, baš mnogo u Majklovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef, i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s decom, poput ružičaste sobe, železničke i vojničke sobe", priznala je pomoćnica, dodavši da su ga najviše posećivali maloletni dečaci.

foto: Rojters

"Majkl je često imao posebne goste, mnogo puta su se dečaci kupali s njim u džakuziju, razgolićeni. Držao bi ih za ruke i ljubio ih, a oni su pokušavali da se izbore za njegovu naklonost i ljubav. Bilo je vrlo čudno to gledati", rekla je Adrijan.

Inače, pre nekoliko dana u medijima je isplivala priča da je navodno Džekson bio intiman sa svojim nećacima i da je pre tri godine to prijavio neko od rodbine. Kad je policija rešila da ispita slučaj, niko iz bliže familije pevača nije želeo da sarađuje. Kasnije su nećaci demantovali tvrdnje da su bili intimni sa pop zvezdom, koja je preminula 2009. godine.

foto: Profimedia

Podsetimo, Majkl se i tokom života suočavao sa ozbiljnim optužbama na račun svoje bliskosti s maloletnim osobama, a kućna pomoćnica je sigurna da je Džekson potrošio više miliona dolara kako bi zaštitio svoj imidž u javnosti.

Istorijat Decenijama bio na meti optužbi

Džordan Čendler bio je prvi dečak koji je davne 1993. optužio pevača da ga je napastvovao. Džordan je tada imao 13 godina, a nagodba je išla njemu u prilog. Majkl je isplatio 20 miliona dolara. Kralja popa su 2005. godine uhapsili zbog novih optužbi, ali je dobio oslobađajuću presudu. Film "Napuštajući Nedođiju" podigao je puno prašine, a napravila su ga dvojica momaka koji su takođe optužili pevača za seksualno uznemiravanje u vreme kad su bili maloletni. I dan-danas članovi Džeksonove porodice demantuju optužbe.

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track