DŽERALD BATLER NUDIO JE $100.000 ZA OVE SLIKE:  Holivudskog zavodnika nikad nisu slikali sa devojkom, a onda se pojavila FATALNA SRPKINJA! Sad otkriva i kakav je frajer (FOTO)
Foto: Profimedia

SKANDAL

DŽERALD BATLER NUDIO JE $100.000 ZA OVE SLIKE: Holivudskog zavodnika nikad nisu slikali sa devojkom, a onda se pojavila FATALNA SRPKINJA! Sad otkriva i kakav je frajer (FOTO)

Pop kultura -

Martina Rajić, bivša Plejbojeva zečica, otkrila je da je holivudski glumac Džerald Batler hteo da otkupi njihove zajedničke fotografije iz noćnog kluba u Beogradu i to za 100.000 dolara, ali nikoga njegov novac nije zanimao.

foto: Profimedia

Naime, kada su se pre nekoliko godina u javnosti pojavile njene fotografije sa holivuskom zvezdom Džerardom Batlerom, sve je eksplodiralo i kod nas i u svetu.

Svi su želeli da vide ko je devojka koja je osvojila poznatog zavodnika koji se do tada javno nije pojavljivao ni sa jednom ženom.

foto: Profimedia

"Bilo je to davno. Bili smo u kratkoj vezi dok je on bio ovde i snimao film. Posle smo ostali u kontaktu. Ispao je veliki skandal tada jer on se i u Holivudu tada nije slikao ni sa jednom ženom. On je nudio našim da otkupi te slike, ali niko nije hteo, ne znam za kakve pare. On je nudio na primer 100.000. To je negde poljuljao naš odnos. On je mislio da sam ja to pustila. A ja tada nisam nikoga poznavala. Nisam imala tada ni telefon sa kamerom.

"Bio je jako fin, gospodin pravi, kulturan. On je potpuno drugačiji nego na filmu. On je normalan čovek", otkrila je Marina.

foto: Profimedia

Kurir.rs/žena/J.M/Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track