BIVŠI MUŽ PAMELE ANDERSON STAO NA LUDI KAMEN ČETVRTI PUT: Tomi Li se oženio 24 godina mlađom influenserkom!
Foto: Profimedia

SVADBA

BIVŠI MUŽ PAMELE ANDERSON STAO NA LUDI KAMEN ČETVRTI PUT: Tomi Li se oženio 24 godina mlađom influenserkom!

Pop kultura -

Bivši muž Pamele Anderson (51), Tomi Li (56), oženio se 24 godine mlađom influenserkom Britani Furlan (32)!

foto: Profimedia

Bubnjar benda Motli kru zaprosio je svoju partnerku na Dan zaljubljenih prošle godine i posle godinu dana odlučio je da vezu ozvaniči. Britani je odmah nakon venčanja na Instagramu objavila fotku svojih kućnih ljubimaca, pasa Nini de Vini i Viketam, obučenih u venčanicu i smoking i napisala:

- Zvanično je! Venčali smo se.

3 more days ❤️

A post shared by Brittany Furlan Lee (@brittanyfurlan) on

Ona je odmah svom prezimenu na Instagramu dodala i Li. Inače, novopečena gospođa Li bavi se glumom, a prema magazinu Tajm 2015. godine proglašena je jednom od najuticajnijih osoba na internetu. Dok je postojala stranica Vine, na kojoj su se objavljivali kratki snimci od šest sekundi, Britani je bila najpraćenija ženska zvezda.

Happy holidays ya weirdos. Love, us weirdos

A post shared by Brittany Furlan Lee (@brittanyfurlan) on

Tomiju je ovo četvrto venčanje, a prethodna supruga bila mu je zvezda "Čuvara plaže" Pamela Anderson. S njom ima sinove Dilana (20) i Brendona (21), a rastali su se nakon tri godine braka zbog toga što je bio nasilan prema njoj. Ostao je upamćen njihov privatni pornić, koji je devedesetih isplivao u javnost. Pre nje, Tomi je bio u braku sa glumicom Heder Loklir (57), poznatom po brojnim pijanstvima i skandalima, a prva supruga bila mu je Elejn Bergen, ali im je brak trajao svega godinu dana.

foto: Profimedia

Nakon razvoda od Tomija Lija, Pamela je imala nekoliko veza, a u braku je bila sa Kidom Rokom i producentom Rikom Solomonom. Pre dve godine, glumica je počela da se zabavlja sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem (33), koji je od nje mlađi 19 godina.

Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track