Najnovije vesti

RASPAMETIO JE SVET KAO FREDI MERKJURI, PA GA ČASTILI OSKAROM! Rami Malek se tresao od šoka: Uzeo zlatnu statuu u ruke pa SE SRUŠIO SA SCENE! (FOTO)
Foto: Profimedia

IZDALE GA NOGE

RASPAMETIO JE SVET KAO FREDI MERKJURI, PA GA ČASTILI OSKAROM! Rami Malek se tresao od šoka: Uzeo zlatnu statuu u ruke pa SE SRUŠIO SA SCENE! (FOTO)

Pop kultura

Rami Malek dobio je Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu "Boemska rapsodija". Ovaj glumac niti se nadao ulozi niti nagradi, te će za njega 91. dodela i te kako ostati u sećanju.

Odmah pored njega sedela je Lusi Bojnton, koja je u filmu igrala veliku ljubav Fredija Merkjurija, Meri Ostin. Dugo se nagađalo da li su njih dvoje u vezi ili ne, pa je glumac iskoristio svečanost da obelodani istinu. Kada su proznali njegovo ime za Oskara, poljubio ju je nekoliko puta, pa tek onda ustao po nagradu.

foto: Youtube screenshot

Na bini, održao je govor na ivici suza. Zahvalio se svima koji su verovali u njega, podržavali ga i imali bilo kakvu ulogu njegovom stvaranju.

"O Bože... Majka mi je ovde negde... Volim te. Volim te, ženo!" počeo je on, a njegova majka je zaplakala. 

foto: Youtube screenshot

"Zahvaljujem se porodici na svemu. Moj otac više nije sa nama, ali sigurno me posmatra odozgo. Hvala svima koji su mi pomogli da dođem dovde. Možda nisam bio baš očigledan izbor, ali sad je sve okej! Hvala Kvinu, biću vam dužnik zauvek zbog svega što ste učinili za mene", govorio je Rami pa nikada nije verovao da će doživeti ovoliku slavu.

"Lusi, ti si srce ovog filma", zahvalio se on posebno i svojoj devojci: "Moje srce pripada tebi", zaključio je on, pa doživeo nešto na šta ni u najluđim snovima nije računao.

foto: Youtube screenshot

Silazeći s bine s prestižnom nagradom u ruci, glumac je pao tako da su morali da ga podignu da sedne u prvi red, a zatim i odvedu "iza kulisa" ne bi li proverili da lije sve zaista u redu.

1 / 5 Foto: Youtube screenshot

Kasnije, petao je i pozdravljao se sa kolegama, što je samo bio znak da pad nije bio ozbiljan.

Burno veče za Ramija Maleka!

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...