SAMO ON MOŽE DA IGRA 2 PREDSTAVE U 2 POZORIŠTA U ISTO VREME: Srpski glumac SUPERMEN iz kola pravo na scenu, a na kraju se Boda Ninković ovako POKLONIO  (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIŠTA BEZ KUMA

SAMO ON MOŽE DA IGRA 2 PREDSTAVE U 2 POZORIŠTA U ISTO VREME: Srpski glumac SUPERMEN iz kola pravo na scenu, a na kraju se Boda Ninković ovako POKLONIO (VIDEO)

Pop kultura -

Srpski glumac Slobodan Boda Ninković uspeo je da u isto vreme odigra dve predstave u dva različita pozorišta i to sve zahvaljujući kumu.

"Zahvaljujući kumu Neši Nenadović, a stižete tako što ne vodite ni o čemu računa. Istog dana su zakazali dve predstave, Grobljansku na Zvezdari i čuvenu "Ona voli mambo" u Bitef teatru u osam sati. Ja sam pre podne kažem da ne mogu da igram dve predstave u isto vreme, a oni ja imam prednost, ne, mi imamo predmost. Ja kažem ja ću da otkažem obe. Malo sam razmislio i vidim da nemam isti raspored u predstavanma. Počinjem u Grobljanskoj, imam tri scene, pa do pauze ništa. A u drugoj me nema 25 minuta. Pozovem Nešu pitam ga šta radi. On je bled bio, a ja sam otišao i dogovorio, u Zvezdari počinje predstava na vreme, odigram, upadam u kola, presvlačim se, a tamo da malo predstava da kasni", pričao je Boda.

"U Bitefu sam uleteo pravo iz automobila, a pošto tada nije bilo ovih telefona, oni kada sam završio na Zvezdari zovu da sam krenuo. Bilo je dobro dok je to trajalo, a kad se završilo. Pljus! Sve se može, ali to nije preporučivo", zaključio je Ninković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track