Najnovije vesti

OVA OPASNA PLAVUŠA OSVOJILA JE LEONARDA DIKAPRIJA: Kler je jedini agent CIA koja može spasti svet od TERORIZMA, a mora da se odrekne onog NAJVREDNIJEG (VIDEO)
Foto: Prinrscreen

JAKA I ODVAŽNA HEROJINA

OVA OPASNA PLAVUŠA OSVOJILA JE LEONARDA DIKAPRIJA: Kler je jedini agent CIA koja može spasti svet od TERORIZMA, a mora da se odrekne onog NAJVREDNIJEG (VIDEO)

Pop kultura

Kler Dejns, koja je u Srbiji poznata po ulozi Keri Matison u seriji Domovina, imala je veoma težak put do zvezda. Pre nego što je postala vodići liku u hit seriji Kler je imala mnogo problema kako da se uživi u svaku ulogu da bi bila što perfektnija. Dešavalo joj se da se previše uživi i to je uticalo na njen privatni život pa je odlučila da pauzira i upiše studije režije.

Tokom svoje karijere sarađivala je sa mnogim glumcima, između ostalog Leonardom Dikaprijom u filmu "Romeo i Julija". Pošto su tada bili mladi, pričalo se da su par između kojih su sevnule varnice.

foto: Printscreen

Njena posvećenost glumačkom poslu i želja da bude što realnija na platnu, mnogo joj je pomogla da ulogu agenta CIA Keri Matson igra potpuno realistično.

Keri u seriji proživljava pravu porodičnu i poslovnu dramu, budući da mora da se često opredeli između svog deteta i ljubavi prema domovini.

Koliku bol ova mlada akentkinja preživljava pokazuje i trenutak kada ne može da stavi svoje dete ispred dužnosti i spasavanje Amerike od terorizma.

foto: Prinrscreen

Uloga Keri Matisonje specifična je i po upornošću da reši slučajeve, uporna je, odlučna, neustrašiva i hrabra. 

Glumca, koja oduševljava na malim ekranima, udata je za glumca Hjua Dansija i s njim ima sina Krisa. Njihov brak daleko je od očiju javnosti i nijedna njihova svađa, kao ni kriza nije završila na naslovnim stranama tbloida.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...