OBARA S NOGU SVOJOM LEPOTOM: Ćerka bivšeg ministra dobila glavnu ulogu u novoj serije!
Foto: Printskrin/Facebook

ništa nije slučajno

OBARA S NOGU SVOJOM LEPOTOM: Ćerka bivšeg ministra dobila glavnu ulogu u novoj serije!

Pop kultura -

Na Festu će 1. marta u Jugoslovenskoj kinoteci biti prikazana pilot epizoda nove serije "Dug moru" u režiji Gorana Gajića.

Snimanje serije, po ideji Bojana Maljevića, počelo je prošlog leta, a dosad su snimljene tri epizode i tokom ove godine planiran je nastavak snimanja. Goran Gajić, koji živi u Americi, pre desetak godina je privukao pažnju publike serijom "Vratiće se rode", a radnja nove serije odigrava se na crnogorskom primorju.

Idejni tvorac Bojan Maljević objasnio je danas na konferenciji za novinare, organizovanoj u okviru Festa, da je u središtu serije drama između oca (Dragan Mićanović) i ćerke (Ana Lečić) u koju se uvlače misterije Luštice gde su zadržana paganska verovanja.

"Zaljubila sam se u buntovnu Olgu, koja je borac za istinu. Ulogu sam dobila nakon tri kruga kastinga - rekla je Ana dodavši da je važno da se priča koliko greške roditelja utiču na decu.

foto: Dragana Udovičić

I Ana Lečić je naslednica Branislava Lečića, bivšeg ministra kulture. Ona ima iza sebe uspešnu manekensku karijeru i važi za jednu od najlepših tinejdžerki Beograda. Glumi je nedavno upisala na jednom privatnom fakultetu. U planu je da serija ima 12 epizoda i da se snima u Beogradu i na crnogorskom primorju.

foto: Promo

U velikoj glumačkoj ekipi su i Nada Šargin, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Bojana Maljević...

Kurir.rs/ Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track