NEVENA BOŽOVIĆ SE UDAJE I VODI ZGODNOG PILOTA U IZRAEL: Pobednica Beovizija progovorila o Evroviziji, dečku, a onda otkrila šta će promeniti u nastupu (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

Ide na pobedu

NEVENA BOŽOVIĆ SE UDAJE I VODI ZGODNOG PILOTA U IZRAEL: Pobednica Beovizija progovorila o Evroviziji, dečku, a onda otkrila šta će promeniti u nastupu (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Nevena Božović pobednica je Beovozije sa pesmom Kruna i ona će nas predstavljati u Izraelu, a najveća podrška će joj biti Nikola Ivanović, koji će joj uskoro postati suprug.

Osim na poslovnom planu, Neveni cvetaju ruže i na privatnom, a nakon pobede na Beoviziji priznala je da su istinita šuškanja da će se ove godine udati za svog izabranika, pilota iz Budve Nikolu Ivanovića.

- Znate da ne odgovaram na takva pitanja, ali biće. Ovo je pesma sa posvetom. Stvarno ne mogu da pričam - rekla je, a na pitanje da li bi Nikolu vodila u Izrael, rekla je: "Vodila bih i dečka, naravno".

foto: Damir Dervišagić

Nevena nam je priznala da nije očekivala da će pobediti na Beoviziji. "Osećam se fenomenalno. Ne mogu da dođem sebi, nisam očekivala ovo. Moram da zahvalim svima koji su glasali za mene i članovima žirija, ali i na ovolikoj podršci koju imam danima", rekla je Nevena, koja se na sceni rasplakala zbog pobede.

Nevena već dva puta učestvovala na Evroviziji, prvi put na dečjoj Evroviziji gde je osvojila treće mesto 2007. godine, a onda 2013. godine sa grupom “Moje tri”, ona kaže da je sada na njoj veliki zadatak.

"Sada mi je još veća odgovornost, zato što sam dobila treću šansu da pobedim na Evroviziji, tako da ću dati sve od sebe. Znam šta me tamo čeka, kakve obaveze, pošto sam to prošla dva puta. To je ono što znam i znam da ću dati svoj maksimum", rekla je Nevena i dodaje da ne razmišlja o pobedi na Evroviziji.

"Volela bih da to osmislim sa svojom ekipom i uz konačnu odluku RTS-a. Svakako da će se nešto promeniti u odnosu na nastup na Beoviziji. To uvek praktikujemo. Najviše bih volela da pevam na srpskom", rekla je Nevena.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track