SVET TUGUJE ZA DILANOM IZ BEVERLI HILSA! Luk Peri bio je u braku sa obožavateljkom, poslala mu je GRUDNJAK POŠTOM, a paparaci im pokvarili venčanje u Las Vegasu
Foto: profimedia

Umro od posledice moždanog udara

SVET TUGUJE ZA DILANOM IZ BEVERLI HILSA! Luk Peri bio je u braku sa obožavateljkom, poslala mu je GRUDNJAK POŠTOM, a paparaci im pokvarili venčanje u Las Vegasu

Pop kultura -

Otkako se proslavio u seriji Beverli hils, Luku Periju, koji je preminuo od posledica moždanog udara, redovno su stazala pisma obožavateljka, koje su ga i opsedale. Među njima je bila prodavačica nameštaja i manekenka Rejčl Šarp koja mu je jednom poslala grudnjak na kućnu adresu.

foto: profimedia

- Uz brojna pisma koja sam dobivao našao se grudnjak zapakovan u kutiju. Ne mogu reći je li me taj potez osvojio na prvu, ali svakako je bio hrabar i drukčiji od svega što sam do tada doživeo. Mogu sa sigurnošću reći da je ona moja najveća obožavateljka - rekao je jednom prilikom Peri, a Rejčl se pravdala.

- Ne kažem da je moj potez izrazito nepristojan, ali sigurno je odvažan i hrabar. Mislim da je Luka to i osvojilo, ta doza mog nestašnog duha. Uz grudnjak sam mu napisala poruku da sam njegova najveća obožavateljka jer to zaista jesam. Nisam propustila nijednu epizodu serije u kojoj je glumio, a njegove sam fotografije lepila iznad kreveta - ispričala je Rejčl.

foto: profimedia

Rejčl i neodoljivi glumac upoznali su se i zaljubili, a uskoro je usledelo i venčanje. Želeli su da pobegnu u Las Vegas u tajnosti reći sudbonosno 'da', ali su im mediji pokvarili planove. Privatna svadbena ceremonija bila im je 1993. u krugu pedesetak ljudi i prijatelja.

- Kad smo se upoznali, nisam mogla da verovati da se to događa. Osećala sam i tremu i neopisivu sreću. Sada sam njegova supruga. Da mi je neko rekao da će se to dogoditi, ne bih mu nikada poverovala - ispričala je Rejčel koja mu je rodila ćerku Sofi i sina Džeka.

Njihova ljubav trajala je deset godina, a 2003. su se razveli. Niko nije slutio da će njihovom braku doći kraj jer nikada nisu bili skloni skandalima. Nisu željeli otkriti razlog razvoda, a sledeće ljubavne romanse glumac je pokušavao da sakrije. Ipak, kao što su ga pre braka povezivali s mnogim ženama.

foto: profimedia

Pre dve godine, Luk se pojavio na crvenom tepihu s tada nepoznatom brinetom. Saznalo se da joj je ime Vendi, a par je bio veren sve do njegove smrti.

Podsetimo, Luk je preminuo u 53. godini od posljedica moždanog udara.

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja