STRAVIČNA SVEDOČENJA ŽRTAVA KRALJA POPA! DŽEJMS JE IMAO 10 GODINA: Dok sam spavao, oralno me je zadovoljio! VEDU JE BILO 8: Skinuo me je i mazio po genitalijama! DETALJI KOJI ĆE ZGROZITI JAVNOST! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Snimljen dokumentarac

STRAVIČNA SVEDOČENJA ŽRTAVA KRALJA POPA! DŽEJMS JE IMAO 10 GODINA: Dok sam spavao, oralno me je zadovoljio! VEDU JE BILO 8: Skinuo me je i mazio po genitalijama! DETALJI KOJI ĆE ZGROZITI JAVNOST! (VIDEO)

Pop kultura -

Iako Majkl Džekson već 10 godina nije živ, ponovo se našao na meti medija zbog optužbi za zlostavljanje dece.

Javnost je, i dok je kralj popa bio živ, bila zgrožena detaljima iz njegovog privatnog života, a sada se otkivaju jezivi detalji sa ranča "Nedođija". Prvo ga je njega kućna pomoćnica optužila da je bio pedofil-predator, a sada je snimljen dokumentarac „Napuštanje Nedođije“, u kojem su dva mladića ispričala da su bila njegove žrtve.

foto: Printscreen

Dokumentarac je dodatno podgrejao tračeve koji ne jenjavaju već deset godina nakon njegove smrti, a glavni akteri dokumentarca su Ved Robson i Džejms Sejfhak, kao i njihove porodice.

Naime, Džejms je rekao da je Majkla upoznao kada je imao 10 godina i pozvao da ide s njim na turneje.

"Majkl mi je rekao da niko neće saznati, a da ako se sazna, da će njegov i moj život biti gotov. To mi je stalno ponavljao. Sve je krenulo od poljupca pa sve do dodirivanja genitalija. Jedno jutro sam se probudio i rekao mi je da me je on oralno zadovoljavao dok sam spavao. Naravno, rekao mi je da mu je to bio prvi put s nekim ko je mojih godina", ispričao je Sejfhak u dokumentarcu.

I Ved Robson je bio, kako je ispričao, žrtva seksualnog napastvovanja kada je imao samo pet godina.

foto: Printscreen

"Kada sam napunio osam godina, pozvao me je da budem gost na njegovom ranču „Nedođija“. Moja porodica i ja otišli smo zajedno, a prvu noć moja sestra i ja smo spavali u Majklovom krevetu. Sledeće jutro, moja porodica je otišla u posetu Velikom kanjonu na nekoliko dana, a ja sam ostao sam sa Majklom na ranču. Prvo smo razgovarali, postajao je sve prisniji. Prvo me je samo grlio, a onda je stavio ruku na moje koleno. Potom je prešao na genitalije. Svukao me je i naterao me da ga ručno zadovoljim", ispričao je Ved.

To da nešto nije u redu sa pevačem, primetili su i roditelji koji su od početka sumnjali u Majklovo ponašanje, a onda su im dečaci i priznali. Zgroženi roditelji su u dokumentarcu posvedočili da kada su ga optužili da je seksualno iskorišćavao dečake. Ono što je šokiralo roditelje jeste i Majklov odgovor da mogu da pričaju šta hoće, ali da oni nemaju nikakve dokaze protiv njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track