KAJLI DŽENER PREMAŠILA I ZAKERBERGA: Vlasnica kozmetičkog brenda ušla u istoriju kao NAJMLAĐA BILIONERKA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

saznajemo

KAJLI DŽENER PREMAŠILA I ZAKERBERGA: Vlasnica kozmetičkog brenda ušla u istoriju kao NAJMLAĐA BILIONERKA! (FOTO)

Pop kultura -

Kajli Džener postala je najmlađa bilionerka svih vremena. Sa svojom 21 godinom, ona je premašila i osnivača Fejsbuka Marka Zakerberga, kako Forbsova lista zvanično objavljuje.

Osnivač kozmetičkog brenda "Kajli kozmetiks", 21-godišnja rijaliti zvezda ušla je u istoriju. Zahvaljujući društvenim mrežama, popularnosti svoje porodice, rijalitiju, Kajli je sada ne milionerka, već bilionerka.

foto: Printscreen Instagram

Njena vrednost sada daleko nadmašuje vrednost ostalih članova njene familije; mame Kris, sestre Kim Kardašijan, sestara Kloi i Kortni Kardašijan, kao i oca Kejtlin Džener.

Po svom bogatstvu, Kajli je nadmašila i osnivača Fejsbuka Marka Zakerberga, koji je svoj prvi bilion dolara zaradio u 23. godini.

foto: Profimedia

- Ništa nisam očekivala. Ne mogu da predvidim budućnost. Ali osećaj je predivan - izjavila je kajli za magazin "Forbs", koji je prvi objavio njen odlazak u istoriju.

Prema Forbsovoj listi, sam brend "Kylie Cosmetics" koji je pokrenula 2015. godine vredan je 900 miliona dolara - i sve je njeno.

- Lepo je to nositi na svojim leđima. Pojavila sam se u nekoliko radnji, radila sam uobičajeno na društvenim mrežama - i upalilo je - rekla je majka jednogodinje devojčice o svom uspehu.

Ona je uverena je da su za njen uspeh najviše zaslužne društvene mreže; 175 miliona pratilaca na Instagramu, Snepčetu, Tviteru i Fejsbuku.

- To je moć socijalnih mreža. Imala sam veoma dobru poziciju i pre nego što sam išta započela - rekla je iskreno najmlađa bilionerka za "Forbs".

Podsetimo, Kajli Džener je u oktobru prošle godine častila mamu rođendanskim poklonom od 250.000 dolara, crvenim luksuznim Ferarijem 488, specijalno poručenim za mamu Kris.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Mirror / Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track