saznajemo

EVROVIZIJSKA POBEDNICA DALA SAVET NEVENI BOŽOVIĆ: Evo šta je Marija Šerifović poručila Kosovki pred odlazak na PUTUJUĆI MUZIČKI CIRKUS! (KURIR TV)

Pop kultura -

Kao najkompetentnija da priča o Evroviziji, Marija Šerifović, koja je muzičko takmičenje dovela u Srbiju pesmom "Molitva", dala je svoj osvrt na održanu Beoviziju i poželela sve najlepše Neveni Božović koja će nas predstavljati ove godine u Tel Avivu.

"Pratila sam Beoviziju, bilo je i dobrih i osrednjih pesama, videlo se ko je želeo time d ase bavi, ko je uložio vreme i trud. Ne mogu da kažem da sam pala u trans, ali ja verujem da se odabralo najbolje. Ja sam uz svog predstavnika svim srcem. Ja sam rekla Neveni Božović. Želim joj da svim srcem uživa u najlepšem, najkvalitetnijem putujućem muzičkom cirkusu na ovom svetu i sigurna sam da će uživati. To iskustvo ima ove godine i verovatno više nikada u životu", rekla je iskreno Marija.

A onda je i dala sud ko bipo njenom stručnom znanju mogao da nas predstavlja, ako je sudeći po pesmama.

"Nevena, Saška i Dženan su bili dobri i to su neka imena za koje je dobro da nas predstavljaju", zaključila je Evrovizijska pobednica.

foto: Printscreen Kurir

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track