Najnovije vesti

VERICA ČUVA USPOMENU NA VOLJENOG TEČU DRAGANA NIKOLIĆA: Ovo je priča o ženi koju su Milena i Gaga gledali kao ćerku!
Foto: Beta, Damir Dervišagić

Foto-priča

VERICA ČUVA USPOMENU NA VOLJENOG TEČU DRAGANA NIKOLIĆA: Ovo je priča o ženi koju su Milena i Gaga gledali kao ćerku!

Pop kultura

Voljenom glumcu i beogradskom šmekeru Draganu Nikoliću, koji je preminuo u 72. godini nakon duge borbe s opakom bolešću, juče je održan trogodišnji pomen na Novom groblju.


Neutešna Verica Dravić, tridesetak prijatelja i kolega došli su do njegove večne kuće da polože crvene ruže i zapale sveće.


- Tri tužne godine su se navršile od odlaska mog voljenog teče - napisala je bratanica Verica u čitulji.

 

Dragan Nikolić i njegova supruga Milena Dravić nisu imali dece, pa su Vericu, ćerku glumičinog rođenog brata Radeta, uvek gledali kao svoje dete. Ona je u retkoj izjavi za medije povodom četrdesetodnevnog pomena njenoj tetki otkrila kako je bračnom paru najvažnija bila podrška porodice.

 

- Porodica im je mnogo značila, a Milena familiji takođe. Koliko je značila za umetnost i kulturu, nije na meni da govorim. Ali se, dopustićete mi, izuzetno time ponosim, kao i svi u porodici. I s pijetetom, između ostalog, čuvam razna znamenja koja je poklonila svojoj unuci, mojoj ćerki Ivi. Kada je vidim na ekranu, pa čak i na fotografiji, učini mi se da će svakog trenutka uslediti njen osmeh ili lucidno-duhoviti komentar o nekim porodičnim događajima, zanimljivostima... Negde sam pročitala da nam je odlazeći ostavila odu životu. I složila bi se s tim - govorila je Verica o Mileni.

 

Verica u društvu Branke Petrić
Verica u društvu Branke Petrićfoto: Sonja Spasić

 

Kurir.rs / Foto: Beta i Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...