OGLASILA SE ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA POSLE JEZIVIH DETALJA ZLOSTAVLJANJA DEČAKA U NEDOĐIJI: Zar mislite da je moguće na OVAKAV NAČIN uništiti ime mog oca? (FOTO)
Foto: Printscreen YT

otkrivamo

OGLASILA SE ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA POSLE JEZIVIH DETALJA ZLOSTAVLJANJA DEČAKA U NEDOĐIJI: Zar mislite da je moguće na OVAKAV NAČIN uništiti ime mog oca? (FOTO)

Pop kultura -

DokumentaracMajkla Džeksona "Napuštanje Nedođije“, u kojem su dva mladića ispričala da su bila njegove žrtve podigao je prašinu 10 godina nakon smrti pevača koji se ponovo se našao na meti medija zbog optužbi za zlostavljanje dece. Sada se oglasila i ćerka, Paris Džekson.

foto: Printscreen YT

U dokumentarcu govore dva muškarca, u tridesetim godinama - Vejd Robson i Džejms Sejfčak, a u prestrašnoj priči, ukoliko jeistinita, otkrili su detalje dugogodišnje i iscrpne prevare, zlostavljanja... njihove tvrdnje toliko su detaljne i jezive da je mnogima pozlilo dok su gledali dokumentarac, neki su i povraćali, a brojni ga nisu mogli pogledati do kraja.

Ćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, oglasila se na Tviteru i stala u odbranu svog oca.

foto: Printscreen Instagram

"Da, to rade ljudima koji imaju dobro srce i pokušaju nešto da promene. Ali, zar zaista mislite da je moguće uništiti njegovo ime? Mislim, zar zaista veruju da imaju šansu? Odmorite se i budite s mirom", poručila je Paris.

foto: Printscreen YT

Kako su mediji preneli, Paris nije odgledala film

Najteže scene u filmu pripale su priči Džejmsa Sejfčaku koji je detaljno opisivao kako ga je Majkl navodno zlostavljao i učio da masturbira. I on i Vejd su rekli kako su, kao dečaci bili opčinjeni Džeksonom i kako su osećali posebno kada je zvezda popa počela obraćati pažnju na njih.

Vejd je Mijkla upoznao nakon što je, kao 5-ogodišnjak pobedio na takmičenju u Australiji i nastupio s Džeksonom na koncertu, dok ga je Džejms upoznao na snimanju reklame.

Izjavili su kako je Džekson imao fizički kontakt s njima, kako ga je inicirao dok bi spavali zajedno, pa bi užas tako eskalirao. Otkrili su da ih je navodno obasipao poklonima, te ih učio kako da ne veruju ni roditeljima ni ženama.

Kurir.rs, Radiosarajevo / Foto: Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track