Najnovije vesti

PILEROVI SVIRALI SEBASTIJANU KURCU: Prve pare su zaradili u Knezu, a sad gosti kancelara Austrije! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

Neobičan koncert srpskih muzičara

PILEROVI SVIRALI SEBASTIJANU KURCU: Prve pare su zaradili u Knezu, a sad gosti kancelara Austrije! (FOTO)

Pop kultura

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc nedavno je organizovao u Beču prijem na kom su mu svirali braća Danijel i Darko Piler.


Pobednici prvog serijala "Ja imam talenat", gde su se našli nakon što su, zajedno sa sestrom Sandrom, zabavljali prolaznike u Knez Mihailovoj, danas su profesori muzike i novac od pobede su iskoristili za svoje školovanje.

 

foto: Privatna Arhiva

 

Mladi muzičari imaju nastupe širom Evrope, pa poziv Kurca da budu gosti na njegovom zabavi nije nikakvo iznenađenje.


- Darko se slikao s kancelarom. Razgovarali smo nakon nastupa nekoliko minuta. Pitao nas je kako napredujemo, da li nam se sviđa Beč i rekao da mu je čast što su ovakvi muzičari nastavili školovanje u njihovoj zemlji - kaže za Kurir Danijel Piler.


Darko i Danijel redovni su gosti i na drugim zabavama, a pored Kurca, svirali su i predsedniku Austrije Van der Belenu.

 

foto: Privatna Arhiva


Pilerovi, podsetimo, trostruki su prvaci sveta u kategoriji vorld mjuzik". Kurc nije prvi državnik pred kojim su nastupali


- U Knezu smo svirali od 2002. do 2009. godine, upoznali smo dosta ljudi, današnjeg predsednika Aleksandra Vučić, ali i bivšeg Tomislava Nikolića, dosta poznatih glumaca. Svi su nas bodrili i govorili da ne odustajemo - govorili su za Kurir braća Piler, koji su sa ulice danas stigli do toga da sviraju po bečkim dvorovima.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...