DŽONI DEP OPČINJEN SEKSI HOSTESOM RESTORANA U  HOTELU: Otkinuo za Srpkinjom, šalje joj SMS, a evo koju poruku joj je poslao pre neki dan
Foto: Ana Paunković

VOLI DA PRIČA S NJOM

DŽONI DEP OPČINJEN SEKSI HOSTESOM RESTORANA U HOTELU: Otkinuo za Srpkinjom, šalje joj SMS, a evo koju poruku joj je poslao pre neki dan

Pop kultura -

Holivudska zvezda Džoni Dep se, tokom boravka u Beogradu, navodno se dopisuje sa plavokosom Beograđankom, zaposelnom u restoranu na poslednjem spratu hotela u kojem je smešten već mesec i po dana.

"Džoni je video našu koleginicu i dopala mu se. Stalno traži razlog da sa njom porazgovara. Ona je prilično stidljiva i koliko joj imponuje njegova pažnja, toliko joj je i neprijatno jer zna da Dep uskoro odlazi iz Beograda i to smatra samo njegovom trenutnom opsesijom", rekao je izvor iz hotela.

Budući da hostesa zna italijanski, odmah su nasli i zajednički jezik pa se dopisuju.

"Pre neki dan joj je poslao poruku: "Završio sam snimanje, dolazim u hotel". To njihovo dopisivanje je simpatično, ali devojka osim komunikacije sa Depom nema i ne želi dublji kontakt iako joj je on više puta pokazao da bi voleo da bude prisniji sa njom", rekao je izvor koji dodaje da je Dep preko bliskih saradnika upoznao više lepih devojaka.

Kurir.rs, Blic / Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track