SNIMAJU SE SERIJE VREME SMRTI I VREME ZLA: Ćosićeva dela prelaze na kablovsku!
Foto: Vladimir Šporčić

producent goran šušljik

SNIMAJU SE SERIJE VREME SMRTI I VREME ZLA: Ćosićeva dela prelaze na kablovsku!

Pop kultura -

Po književnom delu "Vreme smrti" biće snimljeno 30 epizoda serije, dok će 15 epizoda biti bazirano na delu "Vreme zla"

Producent serije "Koreni" Goran Šušljik nastavak neće raditi s RTS. Glumac je ugovor za ekranizaciju književnih dela Dobrice Ćosića "Vreme smrti" i "Vreme zla" potpisao sa Junajted medijom.

Po književnom delu "Vreme smrti" biće snimljeno 30 epizoda serije, dok će 15 epizoda biti bazirano na delu "Vreme zla". Serija će biti emitovana na kanalu Nova S, bivši Top kanal.

Kreator i izvršni producent serija će, kao i u prvom ostvarenju "Koreni“, biti produkcijska kuća "Eye to Eye“ Gorana Šušljika.

foto: Vladimir Šporčić

"Televizijski projekti "Vreme zla" i "Vreme smrti" nastaće po antologijskim romanima Dobrice Ćosića i verujem da će obeležiti televizijsko stvaralaštvo i produkciju u narednim godinama i ostati kao trajna umetnička i produkcijska baština pokolenjima", istakao je

Šušljik. Uzbudljive po zapletu i strukturi, ove Ćosićeve sage o usponima i propastima jednog naroda, preko mnogih intimnih i jedinstvenih priča i kolektivnih udesa, privući će pažnju gledalaca koji čekaju nastavke uzbudljivih, strasnih, veličanstvenih, ali i tragičnih trenutaka porodice Katić i mnogih drugih uzbudljivih sudbina na ovim prostorima tokom XX veka. Dobrica Ćosić je jedan od najistaknutijih srpskih književnih stvaralaca XiX i XX veka, a njegova dela su ostavila neizbrisiv trag, ne samo u srpskoj, već i u evropskoj književnosti.

Kurir.rs / Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track