POZNATOJ GLUMICI PRETI 20 GODINA ZATVORA: Agenti FBI upali zvezdi u kuću i priveli je! (FOTO)
Foto: Profimedia

davala milione da joj dete ide na elitni univerzitet

POZNATOJ GLUMICI PRETI 20 GODINA ZATVORA: Agenti FBI upali zvezdi u kuću i priveli je! (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od glavnih glumica serije "Očajne domaćice", Felisiti Hofman, privedena je u utorak ujutru, nakon što su pripadnici FBI oko 6 časova došli u njenu kuću.

Zajedno sa drugim bogatim i poznatim roditeljima koji su, navodno, platili milione kako bi njihova deca bila primljena na elitne univerzitete, glumica je privedena zbog umešanosti u masovni skandal sa prevarama na koledžu u Americi.

foto: Profimedia

Agenti FBI-a u kuću poznate glumice upali su naoružani, a potom su je odveli u pritvor, kako su preneli svetski mediji.

Zvezda "Očajnih domaćica" kod sudije je izašla u utorak popodne, a pitanje koje joj je postavljeno jeste: "Ne tražim od vas da priznajete ili odbacujete optužbe protiv vas, ali da li razumete šta se tvrdi da ste učinili?".

foto: Profimedia

Glumičin muž, glumac Vilijam H. Mesi (69) sedeo je u prvom redu u sudnici, a potom je platio kauciju od 250.000 dolara kako bi Felisiti bila puštena. Suđenje se nastavlja na sudu u Bostonu 29. marta.

foto: Profimedia

Pripadnici FBI-a hapšenja su u utorak izvršili na 13 lokacija.

Felisiti je, kako pišu svetski mediji, uplatila 15.000 dolara za navodnu dobrotvnornu donaciju, tako da bi njena ćerka mogla na prevaru da prođe prijemni na koledžu.

Glumičina ćerka Sofija pohađa Visoku školu za umetnost u Los Anđelesu, a test je navodno polagala u decembru 2017. godine i dobila je rezultat 1420, što je za 400 poena bolje nego njen prvi test, piše LA Times.

Za ovo krivično delo predviđena je kazna zatvora do čak 20 godina.

foto: Profimedia

Kurir.rs, LA Times / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track