SMRT PREKINULA NJIHOVE SVADBENE PLANOVE: Luk Peri i Vendi počeli da šalju pozivnice pre smrti, a sad otkriveno kome je ostavio CELO NASLEDSTVO
Foto: Profimedia

Verenica izvisila

SMRT PREKINULA NJIHOVE SVADBENE PLANOVE: Luk Peri i Vendi počeli da šalju pozivnice pre smrti, a sad otkriveno kome je ostavio CELO NASLEDSTVO

Pop kultura -

Holivudski glumac Luk Peri, kog će svi pamtiti najviše po ulozi u seriji "Beverli Hils", preminuo je nedavno u 53. godini posle moždanog udara, a iza sebe je ostavio ćerku i sina iza sebe koje je dobio iz braka sa bišom ženom Rejčel Šarp.

Per je imao i verenicu Vendi Medison Bauer s kojom je bio u vezi 11 godina.

Kako pišu strani mediji, Luk i Vendi nameravali su da se venčaju u Los Anđelesu i da su povodom slavlja koje su planirali već bili počeli da šalju pozivnice svojim porodicama i prijateljima.

foto: Profimedia

"Želim da izrazim zahvalnost svima koji su mi pružili ljubav i podršku. Nebrojene priče o Lukovoj darežljivosti i dobroti su mi bile velika uteha u ovom teškom trenutku. Proteklih 11 i po godina sa Lukom su bile najsrećnije godine mog života i zahvalna sam što sam imala to vreme da provedem sa njim. Takođe, želim da se zahvalim njegovoj deci, porodici i prijateljima na ljubavi i podršci. Našli smo utehi jedni u drugima i u znanju da su naši životi bili ispunjeni ovim neverovatnim čovekom. Mnogo će nam nedostajati", glasila je poruka koju je Perijeva verenica objavila u medijima nakon njegove smrti.

U testamentu je otkriveno da je Luk odlučio da sve ono što je stekao za života ostavi svojim naslednicima sinu i ćerki, dok je verenica ostala praznih ruku.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track