KALINA SE UDALA, RODILA ĆERKICU, RAZVELA, A SAD SE ŠUŠKA DA JE PONOVO TRUDNA: Ako je to tačno, evo ko je ponosni OTAC
Foto: Dragan Kadić

STIŽEN

KALINA SE UDALA, RODILA ĆERKICU, RAZVELA, A SAD SE ŠUŠKA DA JE PONOVO TRUDNA: Ako je to tačno, evo ko je ponosni OTAC

Pop kultura -

Glumica Kalina Kovačević navodno je u petom je mesecu trudnoće. Srećne vesti Kalina Kovačević podelila je sa najbližim članovima porodice i prijateljima, dok su kolege saznale kada je već stomak počeo da joj se poznaje.

Zbog blagoslovenog stanja će nakratko karijeru staviti na pauzu kako bi se posvetila trudnoći, a kasnije i bebici.

Ljubav❤️ @ljiljana_blagojevic

Објава коју дели Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) дана

Otkada se razvela od bivšeg supruga sa kojim ima ćerkicu, o ljubavnom životu Kaline se malo znalo. Poslednje dve godine povukla se iz javnog života jer je uplovila u ljubavnu vezu s izvesnim Vladimirom. Naime, emotivni partner lepe glumice je doktor fizike u Cernu i već godinama živi na relaciji Srbija - Švajcarska.

Prirodaaaaa???

Објава коју дели Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) дана

"Kalini se sada poznaje stomak i svi uveliko šuškaju da je posle osam godina ponovo trudna. Od januara se povukla sa scene Narodnog pozorišta, a za sve to vreme svoje izostanke je pravdala zdravstvenim razlozima koje nije želela da otkriva. Ljubav između nje i Vladimira je nešto najlepše što joj se proteklih godina dogodilo, ali ona nije želela u javnosti da govori o tome. Njih dvoje daleko od medija uspešno grade stabilnu zajednicu. Njena i njegova ćerka koje imaju iz prethodnih brakova dobro se slažu", rekao je izvor iz Kalininog matičnog pozorišta.

Kalina, ali ni njeni roditelji Ljiljana i Siniša nisu se javljali na telefon, niti odgovorili na poruke kako bi se proverila ova informacija.

Kurir.rs/Scena/Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track