ĆERKA DONALDA TRAMPA UŠLA U HRAM SVETOG SAVE: Tifani je ugledala Putinov mozaik i ono što je uradila ŠOKIRALA JE SVEŠTENIKE
Foto: Sonja Spasić

OBILAZI SRPSKU PRESTONICU

ĆERKA DONALDA TRAMPA UŠLA U HRAM SVETOG SAVE: Tifani je ugledala Putinov mozaik i ono što je uradila ŠOKIRALA JE SVEŠTENIKE

Pop kultura -

Tifani Tramp, ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, koja već nekoliko dana boravi sa dečkom u Beogradu, obišla je u utorak po podne Hram Svetog Save na Vračaru. Prema rečima našeg izvora sa lica mesta, iz Hrama je izašla oduševljena.

Nju je fascinirao kompletan izgled najvećeg pravoslavnog hrama na ovim prostorima, ali naročito mozaik sa likom Isusa Hrista, u čijem je pravljenju nedavno simbolično učestvovao i ruski predsednik Vladimir Putin, prilikom posete Beogradu.

"Niko nije znao da dolazi i prosto nisu bili tu, ja sam se zatekao pukom slučajnošću. Nikada se po njoj i njenom ponašanju ne bi moglo zaključiti da je ćerka jednog od najmoćnijih ljudi u svetu, delovala je kao najobičnija Beograđanka, a „odalo“ ju je to što ju je pratila čitava svita, neki su imali i slušalice u ušima i videlo se da su to njeni telohranitelji. Tifani je iskreno bila oduševljena hramom, zadržala se poduže, sve je pažljivo razgledala, ali najviše joj se dopao mozaik, to sam zaključio jer je tada i izvadila telefon i počela da ga slika, onda su nju slikali pored mozaika. Šalili smo se ja i kolega posle - ugostili smo Putina, posle nekoliko meseci Trampovu ćerku, sada čekamo Trampa, pa da možemo da se hvalimo svima", otkrio je izvor.

foto: Vladimir Špočić, Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track