Najnovije vesti

ĆERKA PREDSEDNIKA AMERIKE NAPUSTILA SRBIJU: Tifani Tramp otišla iz Beograda!
Foto: Facebook Printscreen/Ministarstvo građevinarstva, Profimedia

Otkrivamo

ĆERKA PREDSEDNIKA AMERIKE NAPUSTILA SRBIJU: Tifani Tramp otišla iz Beograda!

Pop kultura

Tifani Tramp, ćerka predsednika SAD Donalda Trampa, napustila je rano jutros Srbiju. Tifani Tramp je na aerodrom "Nikola Tesla" stigla u pratnji obezbeđenja, zajedno sa svojim dečkom Majklom Bulosom, sa kojim je nedelju dana boravila u Srbiji.

Iako je u pojedinim medijima objavljeno da će Tifani ostati 11 dana u prestonici Srbije, ćerka predsednika Amerike danas je napustila Beograd, što je pokrenulo spekulacije da je njen odlazak povezan sa terorističkim napadom na Novom Zelandu.

Božidar Spasić, dugogodišnji operativac Službe državne sigurnosti SFRJ koji je radio u Upravi za borbu protiv terorizma, naveo je da je napad na Novom Zelandu delo klasičnog psihopate koji je došao do oružja i koji je na društvenim mrežama skupljao negativne informacije o Srbima i ratovima na prostorima Bosne i Kosova.

foto: Zorana Jevtić

- Očito je da se radi o akumuliranju negativne energije koja je na Zapadu godinama stvarana protiv Srbije. Time on počinje u svojoj patologiji da stvara heroje i baš iz tog razloga se imena Srba nalaze na oružju i pre napada se slušaju pesme o Radovanu Karadžiću. Lažna propaganda zapadnih medija poslužila mu je kao alibi za osvetu - objasnio je Spasić.

Upitan da li postoji bojazan od ovakve vrste napada na našoj teritoriji, Spasić ističe da se "nikad ne zna da li će se pojaviti neki ludak kome može pasti na pamet da napadne možda školu ili neku drugu državnu ustanovu".

Napad je izvršen u gradu Krajstčerču, koji slovi za "crkvenu raskrsnicu", prema podacima Spasića to je mesto gde ima najviše crkava, džamija i drugih verskih objekata. Napadač je tačno imao informaciju kada i gde će biti vrhunac okupljanja muslimana.

Da li je jutrošnji iznenadni odlazak iz Srbije ćerke predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa, Tifani Tramp, povezan sa terorističkim napadom na Novom Zelandu, s obzirom da se u manifestu napadača pominju SAD, Spasić kaže da nije nemoguće da veza postoji imajući u vidu da je teroristički akt izvršen dok se predsednikova ćerka nalazila na našoj teritoriji.

- Moguće je da je izdato naređenje o povlačenju u Sjedinjene Američke Države jer takva praksa u datim situacijama postoji. Podudarnost je zaista čudna - zaključio je Spasić.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, Espreso / Foto: Facebook Printscreen/Ministarstvo građevinarstva, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...