KEJT MOS PROGANJA BIVŠI DEČKO: Posle 12 godina od raskida, šalje joj neobična pisma i fotografije
Foto: Profimedia

na meti

KEJT MOS PROGANJA BIVŠI DEČKO: Posle 12 godina od raskida, šalje joj neobična pisma i fotografije

Pop kultura -

Kejt Mos našla se na meti svog odavno bivšeg dečka Pita Doertija, koji je uznemirava ljubavnim pismima.

Poznata manekenka primila je od engleskog muzičara i pisca poruke s ljubavnim stihovima koji su je uznemirili, kao i njenog dečka Nikolaja Bizmarka. - Doerti je pismo poslao u kutiji u kojoj je bila i uramljena fotografija. To je ludo ljubavno pismo sa stihovima i pesmama. Nikolaj je besan. On je stavio do znanja Kejt da ne treba ni na koji način da odgovara kako ga ne bi ohrabrila - rekao je izvor blizak manekenki za San.

foto: profimedia

Inače, Pit je roker i bivši narkoman s kojim je Kejt bila u vezi od 2005. godine, a raskinuli su dve godine kasnije. Za vreme njihove romanse Pit je više puta hapšen zbog problema s drogom. Godine 2007. je na jednom koncertu posvetio pesmu manekenki i najavio je kao svoju verenicu. Izgleda da njegova ljubav ni posle toliko godina od raskida nije umrla, pa je imao potrebu da joj šalje poruke. U jednom intervjuu Pit je opisao koliko voli Kejt.

- Volim je svim srcem. Volim njene kosti i njen mozak - rekao je ranije Doerti. Četrdesetpetogodišnji supermodel zabavlja se od 2015. godine s 13 godina mlađim umetničkim fotografom Nikolajem Bizmarkom, koji je inače prapraunuk nemačkog kancelara Ota fon Bizmarka. Par ne živi zajedno, ali Nikolaj često boravi kod Mosove u Londonu.

Podsetimo, manekenka iz ljubavi s piscem Džefersonom Hakom ima ćerku, a veza s Pitom Doertijem joj je svojevremeno donela probleme, kada su je otpustili iz nekih kompanija zbog snimka na kojem šmrče kokain s njim. Navodni razlog njihovog raskida bila je Pitova prevara s manekenkom Lindi Hingston.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track