LJUBAV MILOJKA (74) I MILIJANE (21) ŠOKIRALA JE SRBIJU: Stariji je od nje 53 godine, a ove svetske face imaju kraj sebe lepotice mlađe i do 30 godina (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

Ne smeta im razlika

LJUBAV MILOJKA (74) I MILIJANE (21) ŠOKIRALA JE SRBIJU: Stariji je od nje 53 godine, a ove svetske face imaju kraj sebe lepotice mlađe i do 30 godina (FOTO)

Pop kultura -

Cela Srbija bruji o najkontroverznijem paru Milojko (74) i Milijana (21), a u svetu je tako nešto sasvim normalna stvar,

Među holivudskim zvezdama već decenijama razlika u godinama nije nikakvo iznenađenje, bilo da je ona deset, dvadeset, pa čak i trideset godina. Iako je za mnoge ovo tabu tema, svetske zvezde nemaju problem sa time i vode svoj život.

Bivši suprug Monike Beluči, glumac Vinsent Kasel (52) slavnu lepoticu zamenio je 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunaki, seks-bombom sa kojom se venčao u avgustu 2018. u Francuskoj.

foto: Profimedia

Večiti zavodnik Ričard Gir dobio je dete sa 34 godine mlađom španskom novinarkom, lepoticom Alehandrom Silvom, koja mu je početkom ove godine rodila sina. Ričard će u avgustu napuniti 70 godina, a njegova lepa supruga koju je oženio prošle godine, u februaru je proslavila 36. rođendan.

foto: Profimedia

Leonardo Dikaprio poznat je po tome što je slab na manekenke i uz njega su uvek izvajane lepotice, a razlika u godinama ni njemu ne predstavlja problem.

Trenutno je u vezi sa seksi argentinskom manekenkom Kamilom Morone, koja je od njega mlađa 23 godine. Zgodna Kamila ima 21 godinu, dok Leo ponosno nosi svoje 44.

foto: Profimedia

Jedan od najvećih holivudskih šmekera i frajera današnjice, pravi magnet za žene, glumac Džejson Statam (51), već punih osam godina je u braku sa lepom Rouzi Hantington-Vajtli koja ima 31 godinu. Razlika među njima je 20 godina.

foto: Profimedia

Italijanska pop zvezda Eros Ramacoti (55) nije pobegao od ovog "trenda". Već godinama je u srećnoj zajednici sa 25 godina mlađom mladom italijanskom manekenkom i glumicom Marisom Pelegrineli (30), s kojom se oženio 2014. godine.

foto: Facebook

Iako su za Džordža Klunija (57) mnogi mislili da će ostati večiti neženja, njegovo srce osvojila je 16 godina mlađa advokatica Amal (41), koju je oženio 2014. i koja mu je u junu 2016. rodila blizance.

foto: AP / Gareth Fuller / pool

Kurir.rs/Foto: Printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja