Najnovije vesti

NEMA ŠANSE DA PREPOZNATE KONČITU VURST: Ponovo je muškarac, sada je plav i izgleda VRLO SEKSI! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šok

NEMA ŠANSE DA PREPOZNATE KONČITU VURST: Ponovo je muškarac, sada je plav i izgleda VRLO SEKSI! (FOTO)

Pop kultura

Končiti Vurst dosadilo je da bude žensko, pa je napravila takvu transformaciju da izgleda neprepoznatljivo.


Pevačica se oduvek osećala kao žena, ali je poželela da ponovo bude muškarac. Na svom Instagram profilu austrijska pobednica Evrovizije podelila je fotke na kojima je fanovi u prvi mah nisu prepoznali. Končita više nije brineta, već plavuša, skroz je skratila kosu, koju je ofarbala u plavo, a znatno je skratila i bradu, koja je sada takođe plava.

 

foto: Printskrin/Instagram

Odrekla se i dubokog dekoltea i haljina, koje je zamenila trenerkama i pantalonama.

foto: Printskrin/Instagram

Mnogi su se složili da je i kao muško lepa, ali ima i onih koji se pitaju šta joj trebalo da toliko drastično promeni svoj imidž. "Gde je nestala brada po kojoj te prepoznajemo","smanji posete frizeru, ne sviđaš mi se ovakva" samo su neki od komentara nezadovoljnih fanova, kojima se Vurst ne sviđa kao muškarac.


Inače, ovo nije prvi put da Končita izaziva negodovanje svoje publike. Krajem februara je obrijala glavu, a prošle godine je takođe eksperimentisala s plavom bojom kose.

 

Podsetimo, Končita nije prvi tranvestit koji je odneo pobedu na pesmi Evrovizije, ali je svakako podigao najviše prašine. Rođena kao Tomas Nojvirt u Austriji, šokirala je javnost 2014, kada se na sceni najvećeg muzičkog takmičenja pojavila kao bradata žena s dugom kosom i u haljini.

 

foto: Beta/AP

 Od tada je krenuo njegov uspeh u muzici, a pored toga napisao je knjigu i pozajmio glas animiranom junaku u filmu "Pingvini sa Madagaskara".

Sada je odlučila da se pojavljuje pod pravim imenom Tomas, a ne kao Končita.

 

foto: Profimedia

Končita je prošle godine frapirala svet kada je objavila da je HIV pozitivna. Ona je zbog pretnji bivšeg dečka priznala da već dugi niz godina živi s tim virusom. Pevačica je svoju ispovest podelila na društvenim mrežama, a navela je i da se leči otkako je saznala dijagnozu.

 I oni su se transformisali

Boki 13 i Azis danas
su pravi mačo muškarci


Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nekada se oblačio kao žena, a voleo je i da se šminka, ali je takav način života za njega prošlost. Tridesetdvogodišnji pevač i voditelj danas ima nekoliko kilograma manje i drugačiji stil odevanja, ali je zadržao kratku frizuru po kojoj je upamćen.

foto: Printskrin/Instagram

Azis, najveća bugarska pevačka zvezda, bio je prepoznatljiv kao prva žena u telu muškarca koja je opčinila region svojim glasom. Godine 2006. venčao se s tadašnjim dečkom, ali su se ubrzo rastali. Danas nema ni traga ni glasa od nekadašnjeg Azisa jer je pevač svoju blajhanu kosu zamenio prirodnim izgledom s bradom, koja je trend među muškarcima.

foto: Printskrin/Instagram

 

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...