MILOJKO I MILIJANA SU SRPSKA SENZACIJA, A MNOGO PRE NJIH ONA SE UDALA ZA STARCA OD 89 GODINA: Imala je samo 27 i loše se završilo! TRAGEDIJA SVETSKIH RAZMERA!
Foto: Kurir, Profimedia

godine im nisu bile bitne

MILOJKO I MILIJANA SU SRPSKA SENZACIJA, A MNOGO PRE NJIH ONA SE UDALA ZA STARCA OD 89 GODINA: Imala je samo 27 i loše se završilo! TRAGEDIJA SVETSKIH RAZMERA!

Pop kultura -

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji par u Požegi! Razlika u godinama od čak pet decenija nimalo ne smeta njihovoj ljubavi. Međutim, da ovo nije redak slučaj dokazuje i svetska afera između biznismena Džejmsa Hauarda Maršala i čuvene starlete En Nikol Smit, o kojoj je brujala planeta sredinom devedesetih godina.

Viki Lin Hogan, poznatija kao En Nikol Smit (28. novembar 1967 – 8. februar 2007) bila je američka manekenka i glumica, poznata po izuzetno burnom privatnom životu, koji se završio tragično.

foto: Printscreen YT

U jesen 1991. En je prilikom nastupa u jednom klubu u Hjustonu upoznala Džejmsa Hauarda Maršala, naftnog tajkuna koji je u to vreme imao preko 85 godina. Maršal ju je obasipao novcem, poklonima i ponudama za brak.

Već marta naredne godine pojavila se na naslovnici Plejboja, a krajem 1992, godine proglašena je Lepoticom godine. Smitova je pokušala da stečeni publicitet iskoristi kao glumica, ali nije joj išlo, dobijala je uglavnom epizodne uloge, ili glumila samu sebe.

1993. godine, 3. februara se razvela od svog prvog muža, a 27. juna 1994. udala se za tada 89-godišnjeg Maršala. Brak, koji je zbog nepojmljivo visoke razlike u godinama supružnika i sumnji u motive mlade Ane Nikol u američkim je medijima proglašen "brakom godine", a potrajao je sve do Maršalove smrti, nepunih 15 meseci kasnije. Nekoliko nedelja kasnije Maršalov sin osporio je Enin zahtev za nasledstvom, što je dovelo do izuzetno dugotrajne i komplikovane parnice poznate kao "Maršal protiv Maršala". Čak i Vrhovni sud je učestvovao u pokušaj rešenja slučaja, a parnica nije dovršena. U međuvremenu, i Maršalov sin i En Nikol Smit su umrli.

Nikol je 7. septembra rodila je ćerku po imenu Danijelin, a do kraja života nije navela ko je otac. Tri dana kasnije, njen 20-ogodišnji sin Danijel je umro. Zvaničan uzrok - predoziranje drogom. Na kraju je DNK analizom utvrđeno da je otac fotograf Leri Birkhed, koji danas sa Danijelin živi u Kentakiju.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, Srbija Danas / Foto: Kurir, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track