PRE SKORO 2 DECENIJE BILA JE POZNATA KAO LEPA MAJA, A SADA JE ZAPALA U KANDŽE KRIMINALA! Glumica ne posustaje: Sigurna je da za sve postoji razlog!
Foto: Dragan Kadić

ZADOVOLJNA

PRE SKORO 2 DECENIJE BILA JE POZNATA KAO LEPA MAJA, A SADA JE ZAPALA U KANDŽE KRIMINALA! Glumica ne posustaje: Sigurna je da za sve postoji razlog!

Pop kultura -

Marija Karan ponovo će krasiti naše male ekrane, posle pauze od sedam godina, kao deo ekipe kriminalističke serije "Pet". Ona će tumačiti ulogu tvrdoglave, jake i emotivne žene Aleksandre, koja stalno traži pravdu.

S jedne strane, ona poseduje veliku naivnost, a inače je snažna i samouverena osoba uvek ima cilj pred sobom.

Jedna je od pet glavnih junakinja u seriji koja je igrom sličaja zapala u kandže kriminala.

"Mislim da je naša serija originalna i autorska. U poređenju šta nam se dešavalo u zemlji poslednjih decenija, ovaj žanr može da živi kao partizanski filmovi što su nekada bili. Sviđaju mi se što su ženski likovi kompleksni, odnosno njih pet su jake i svoje", kaže Marija Karan.

Iako u seriji Aleksandra ne koristi oružje, već samo preti, glumica otkriva da privatno zna da puca iz vatrenog oružja.

"Privatno znam da pucam i pucala sam iz pištolja u streljanama".

foto: Dragan Kadić

Inače, Mariju smo poslednji put gledali pre sedam godina u seriji "Nepobedivo srce" Zdravka Šotre.

"Za sve postoji neki tajming i razlog šta se i kada dešava. Ova profesija je komplikovana i nije predvidiva, a na nama, glumcima ostaje da smo spremni u svakom trenutku".

Ona već godinama živi u Los Anđelesu. U međuvremenu se udala za holivudskog producenta Džoela Lubina sa kojim je dobila sina Marka Lea, koji je nedavno napunio tri.

"Imam prelep život i da sam planirala, nisam mogla bolje da zamislim. Los Anđeles je sam po sebi san za živeti. Volim taj grad svakim danom sve više", izjavila je ona.

Domaća publika najviše je pamti kao lepu Maju iz serije "Ljubav, navika, panika". Iako je od snimanja prošlo petnaest godina, tvrdi da joj se život od tada nije puno promenio.

"Promenila se samo boja kose. Sada sve to mogu da odglumim i na odličnom engleskom, a možda i španskom jeziku. Ta mlada devojka i dalje je mlada i dalje sanja velike snove. Život mi je davao šanse i učio me, a to je bogatstvo", naglasila je glumica.

Često je bila i meta zluradih komentara, ali nikada tome nije pridavala previliku važnost.

"Ne znam šta da kažem na tu temu sem da ljudima negativne emocije, ružne misli i gledanje u tuđa posla oduzimaju puno energije, odnosno privlače negativnu energiju koja im se vraća unazad. Mislim da je svaki komentar od značaja. Bio pozitivan ili zlurad to je znak da neko vredi, provocira i postoji", smatra Marija Karan.

foto: Stefan Jokić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja