BARBRA STRAJSEND BRANILA DŽEKSONA PA SE VADILA: Majkl je bio pedofil zbog DNK! Žao mi je dece, ali roditelji su krivi
Foto: Profimedia

Bizarno

BARBRA STRAJSEND BRANILA DŽEKSONA PA SE VADILA: Majkl je bio pedofil zbog DNK! Žao mi je dece, ali roditelji su krivi

Pop kultura -

Kontroverze oko navodnih seksualnih radnji pokojnog Majkla Džeksona sa dečacima se ne stišavaju, a u odbranu kralja popa stala je pevačica i glumica Barbra Strajsend.

foto: Reuters

Ona je, naime, o dokumentarcu "Napuštajući Nedođiju", u kome su Vejd Robinson i Džejms Sejfčuk svedočili kako ih je Majkl seksualno iskorišćavao od njihovog ranog detinjstva do tinejdžerskih dana, rekla sledeće: "Može se reći "zlostavljani", ali ta deca, kao što ste čuli da kažu, bila su oduševljena što su tamo. Obojica su oženjeni i imaju decu, tako da ih to nije ubilo. Njegove seksualne potrebe bile su njegove seksualne potrebe, koje su proizvod detinjstva koje je imao ili DNK koji je imao. Žao mi je dece, žao mi je njega. Krivim roditelje koji su dopustili deci da spavaju kod njega. Zašto bi Majklu bila potrebna ta deca obučena kao on?"

foto: Printscreen YT

Neki obožavaoci bili su ogorčeni zbog ovakvih izjava glumačke i muzičke dive, pa su na društvenim mrežama pisali da je više ne vole. Ona se posle toga oglasila saopštenjem u kojem je navela kako su roditelji ovo dvoje dece "takođe bili žrtve, te da su bili zavedeni slavom i fantazijom".

"Ne postoji nijedna situacija ili okolnost u kojoj je ispravno da deca na bilo koji način budu zlostavljana. Žao mi je zbog bola i nerazumevanja koje sam izazvala svojim nepažljivo izabranim rečima o Majklu Džeksonu i njegovim žrtvama, jer ispisane reči ne odslikavaju moja istinska osećanja. Nisam želela da omalovažim traumu koju su iskusili ovi dečaci. Kao i sve žrtve seksualnog uznemiravanja, moraće da nose ovo sa sobom do kraja svog života. Izražavam duboko žaljenje i nadam se da Džejms i Vejd znaju da ih istinski poštujem i da im se divim zbog otkrivanja istine", napisano je na Instagram profilu američke umetnice.

foto: Profimedia

Podsetimo, početkom godine Vejd Robson i Džejms Sejfčuk objavili su dokumentarac "Napuštajući Nedođiju", u kome su ispričali da su bili Džeksonovi "posebni drugari". Porodica pevača najavljivala je tužbe, ali to nije sprečilo Vejda i Džejmsa da objave, kako su objasnili, "film strave i užasa".

I Adrijan Mekmanus, nekadašnja sobarica na ranču, iznela je u jednoj emisiji šokantne detalje o Majklovim tajnim tematskim sobama, kupatilu prepunom vazelina i čudnoj bliskosti Džeksona sa dečacima. Ona je tvrdila da se plašila da kaže bilo šta o pevačevim tajnama jer se plašila za svoj život.

foto: Printskrin / You Tube

Dajana Ros podržava Majkla Prestanite u ime ljubavi!

Pevačica Dajana Ros dala je podršku pokojnom kolegi, ali bez ulaženja u detalje. - Duboko verujem da je Majkl Džekson bio i da je još uvek veličanstvena i neverovatna sila, kako za mene tako i za brojne druge ljude - napisala je ona na Tviteru uz stihove "Stop in the name of love" (Prestanite u ime ljubavi)! Rosova i Džekson bili su prijatelji od sedamdesetih godina pa sve do Majklove smrti. Pevač je svojevremeno Dajanu označio kao svoju "majku, ljubavnicu i sestru", a u testamentu ju je imenovao kao drugog staratelja nad svojom decom.

Posledice Paris Majkl Ketrin završila u bolnici Majklova ćerka se predozirala lekovima

Nedavno je Majklova ćerka Paris prebačena u bolnicu nakon što se predozirala lekovima. Policija u Los Anđelesu u zvaničnim izveštajima napisala je da je Džeksonova pokušala samoubistvo, iako je ona tvrdila da to nije istina. Kap koja je prelila čašu bio je pritisak javnosti zbog dokumentarca "Napuštajući Nedođiju". Ona je pre šest godina takođe progutala veću količinu lekova, pa pokušala da iseče vene. Otišla je u rehabilitacioni centar, ali su je dotukli skandali o njenom ocu koji ne jenjavaju, pa je prekinula lečenje.

foto: Profimedia

Majklov prijatelj tvrdi Sa Lisom Mari spavao našminkan!

Majklova bivša supruga Lisa Mari Prisli, sa kojom je pevač bio u braku od 1994. do 1996, nikada supruga nije videla bez šminke. To tvrdi Rendi Taraboreli, koji je napisao knjigu o svom bliskom prijatelju i Lisi, u kojoj je izneo detalje iz spavaće sobe. Navodno mu je sam Majkl pričao o tim detaljima. - Prvi put kada je nakon seksa upalila svetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupatilo kako ga Lisa ne bi videla. Vratio se 20 minuta kasnije kompletno našminkan, sa svilenim ogrtačem. Voleo je da nosi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikada nije pričala o tim ulogama - napisao je Taraboreli u knjizi.

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja