MADŽGALJEVI RODITELJI NISU NI TAKLI SOBU POKOJNOG SINA: Prošlo je 3 GODINE od njegove smrti, a oni je čuvaju onakvu kakvu ju je on ostavio!
Foto: Dragan Kadić

Sećanje

MADŽGALJEVI RODITELJI NISU NI TAKLI SOBU POKOJNOG SINA: Prošlo je 3 GODINE od njegove smrti, a oni je čuvaju onakvu kakvu ju je on ostavio!

Pop kultura -

Tri godine od preranog odlaska Marinka Madžgalja navršava se na današnji dan.

Porodica popularnog glumca, devojka Lana i nekoliko prijatelja svake godine okupe se na Novom bežanijskom groblju kako bi održali pomen i prisetili se svog voljenog Makija.

"Volimo te, tugujemo i ne zaboravljamo", stoji u čitulji koju je objavila porodica.

foto: Dragan Kadić

Za glumčeve roditelje Mirjanu i oca Velizar više ništa nije isto, a utehu im pruža unuka Sara.

"Za njih život više neće biti isti. Roditelji čuvaju uspomenu na sina brinući o fondaciji, a soba u njihovom stanu u kojoj je boravio Marinko i dalje je netaknuta. Oni povremeno u njoj obrišu prašinu", kaže za Kurir izvor blizak porodici slavnog glumca.

Fondaciju "Marinko Madžgalj" zajedno s roditeljima vode profesori Dejan Radenković i Srbislav Knežević. Udruženje ima za cilj prikupljanje sredstava za edukaciju zdravstvenih radnika, kao i podizanje svesti o raku pankreasa, značaju prevencije i rane dijagnostike.

Marinko Madžgalj prerano je otišao, u 37. godini, posle duge i teške borbe protiv ove opake bolesti. Plenio je svojom dobrodušnošću, a mnogobrojnu publiku oduševljavao ulogama i pesmama koje je snimio s grupom Flamingosi.

foto: Dragan Kadić

Kurir/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track