Najnovije vesti

DORĆOLSKI KOMŠILUK ODUŠEVLJEN ANICOM DOBROM: Toliko je skromna da nam ona organizuje sređivanje zgrade! A evo šta SUPRUG MIĆA NA TO KAŽE!
Foto: Zorana Jevtić

skromna

DORĆOLSKI KOMŠILUK ODUŠEVLJEN ANICOM DOBROM: Toliko je skromna da nam ona organizuje sređivanje zgrade! A evo šta SUPRUG MIĆA NA TO KAŽE!

Pop kultura

Anica Dobra tokom bogate glumačke karijere ovenčana je prestižnim priznanjima i najlepšim kritikama. Njeni filmovi obeležili su jedno vreme. Sa uspesima sa filmovima u Srbiji i u Nemačkoj, Anica je uporedo vodila porodični život težeći uvek da ono što se dešava van svetla reflektora ostane nepoznanica za široke narodne mase. U intervjuima koje je sporadično davala nije govorila o suprugu, braku i porodici uopšte. Oblači se skroz obično, srdačna je i neposredna, a ipak svi imaju respekt prema njoj jer je velika zvezda. 

Glumica na Dorćolu već godinama živi sa suprugom Mićom Sovtićem, sa kojim ima ćerku Minu. Komšije popularne glumce nisu štedele reči hvale za nju i rekle su da je Anica komšinica kakva se samo poželeti može.

"Anica je došla u zgradu negde 1991/92. godine. Ona i suprug su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri, kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući.Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo" rekao je Miroslav Gavranov.

foto: Stefan Jokić

Pomaže komšijama

On nam je ispričao i da se Aničina ćerka Mina pre nekog vremena odselila iz roditeljskog stana i da sada živi sa dečkom. Komšije su otkrile i da Anica i Mića brinu o njegovoj majci koja stanuje u Sremčici i njenoj koja je uglavnom u Grockoj.

Doskorašnji komšija Mića Slavković rekao je da Anica nikad nije glumila zvezdu i u najvećim danima slave.

"Anica nema vremena da pije kafu sa ženama iz zgrade, ali ume da tokom lepih dana sedne u dvorište i druži sa komšijama. Moja žena je volela s njom da popriča o pozorištu. Kad smo u zgradi uvodili grejanje, ja sam to radio i išao sam svuda po njihovom stanu. Iznenadio sam se tada koliko je ona jednostavna žena, obučena skroz obično, srdačna i neposredna. Ja sam uvek imao respekt prema njoj jer je ona zaista velika zvezda. Sve je nas u zgradi tako postepeno razoružavala", ispričao je gospodin Slavković.

Brine o cveću u dvorištu zgrade

Komšinica Ruška sa prizemlja pokazala nam je glumičino cveće o kojem ona brine u dvorištu. Sa Aničine terase zaļajala je Nevada koju Ruska od milošte zove Rada. U tom času pojavljuje se i jedna gospođa na terasi, a Ruška je objasnila da je ona Aničina kućna pomoćnica

"Anđelka kod njih uvek radi, osim vikendom kada o domaćinstvu lepe glumice brine druga devojka. Dobra je dobra naša Anica kaže Ruška, a Gavranov se nadovezuje: "Nema bolje." Dok napuštamo kraj, onda je naišao i njen suprug Mića koji nam je otkrio da je Anica otišla kod svoje majke na imanje u Grockoj te da ima najbolju suprugu.

foto: Dado đilas

Kurir.rs, Scena / Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...