Najnovije vesti

DANAS BI NASTARADALA DOLORES SLAVILA 38. ROĐENDAN, A NEUTEŠNA MAJKA I DALJE JOJ SE NADA: Čekam je da dođe kući i da ova AGONIJA VEĆ JEDNOM PROĐE!
Foto: Printscreen

velika bol

DANAS BI NASTARADALA DOLORES SLAVILA 38. ROĐENDAN, A NEUTEŠNA MAJKA I DALJE JOJ SE NADA: Čekam je da dođe kući i da ova AGONIJA VEĆ JEDNOM PROĐE!

Pop kultura

Dolores Lambaša proslavila bi 38.rođendan na današnji dan, da je kobna sudbina nije uzela pod svoje. Majka Alma Petrović i dalje tuguje, neutešna je i svaki čas se nada da će joj se ćerka vratiti.

- Čekam ju da dođe doma i da ova agonija prođe - rekla je mama Alma.

Dolores bi danas napunila 37 godina, ali je njen život završen kada je imala samo 32. Stradala je prilikom putovanja sa kolegom Stojanom Matavuljem koji je označen kao krivac za nesreću. Dolores je od zadobijenih povreda preminula, a on je proveo osam meseci u zatvoru.

foto: Printscreen

Matavulj se smatra glavnim krivcem za nesreću, jer je vozio brzinom od 130 km/h, bez obzira na gustu maglu koja je na putu bila tog kobnog jutra. Njih dvoje su se vraćali se iz Beograda sa pozorišne predstave i pri povratku su odlučili da posete njegovog dobrog prijatelja Željka Sladetića u Iloku. Usledila je zabava, a glumci su obišli i tamošnji vinski podrum. S obzirom na umor i alkohol, unajmili su i sobe u hotelu Dunav kako bi prenoćili te se s vlasnikom dogovorili kako se vide na doručku. Iz nepoznatih razloga u jednom su trenu, usred noći, ipak odlučili krenuti na put...

foto: Facebook

Kurir.rs, 24sata.hr / Foto:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track