KADA IMAŠ SNAŽNE NEPRIJATELJE, TO JE BLAGOSLOV: Pre nego što su mu sasuli metke u leđa, reper objavio JEZIVI tvit, a onda je MISTERIPZNO izbrisan (FOTO)
Foto: Profimedia

STRAŠNA SMRT PRED ĆERKICOM

KADA IMAŠ SNAŽNE NEPRIJATELJE, TO JE BLAGOSLOV: Pre nego što su mu sasuli metke u leđa, reper objavio JEZIVI tvit, a onda je MISTERIPZNO izbrisan (FOTO)

Pop kultura -

Reper Ermis Džozef Esgedom (33), koji je nastupao pod umetničkim imenom Nipsi Hussle, upucan u nedelju posle podne ispred svoje prodavnice garderobe, i to pred svojom četvorogodišnjom ćerkom.

Američka policija saopštila je da je u pitanju "nasilje vezano za aktivnosti bande" i da traga za muškarcem afroameričkog porekla starim dvadesetak godina, koji je pobegao sa mesta ubistva u kolima koja je vozila nepoznata žena.

Nipsi je samo nekoliko minuta pre pucnjave na Twitteru objavio enigmatičnu rečenicu "kada imaš snažne neprijatelje, to je blagoslov". Ovaj tvit je posle smrti pevača i izbrisan.

TMZ dodaje da je na Instagramu počeo da kruži snimak mladića koji se hvali time da je baš on upucao repera, i da policija istražuje i tu informaciju.

Nipsi je svojevremeno bio član Kripsa, famozne bande iz Los Anđelesa, ali je sarađivao sa brojnim reperima dovedenim u vezu sa konkurentskim Bladsima, kao što je The Game. Snimao je i sa velikim zvezdama, među kojima su 50 Cent, Kendrik Lamar, Snoop Dogg, Childish Gambino i drugi.

Iako je objavljivao pesme duže od deset godina, tek prošle godine je objavio album prvenac, "Victory lap", i bio nominovan za Gremi nagradu.

Fanovi i prijatelji su neutešni, okupili su se na mesto ubistva, pale sveće i u neverici pate za reperom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track