Najnovije vesti

divna

BRANKA VESELINOVIĆ U 101. GODINI SE OBRATILA PUBLICI PUNA ENTUZIJAZMA: Uručila je nagradu za najbolje glumačko ostvarenje, a ono što je rekla mnogima će biti ŽIVOTNA LEKCIJA!

Pop kultura

Branka Veselinović uručila je nagradu "Branke i Mlađe Veselinović" Fondacije JDP za najbolje glumačko ostvarenje Nenadu Jezdiću, kao i svoju knjigu.

U svom maniru, s puno energije, ljubavi i elena, iako u 101. godini, Branka je pozdravila sve prisutne na svečanoj dodeli godišnjih nagrada Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

- Mnogo sam uzbuđena u ovoj divnoj našoj kući. Mlađa je gore, a ja sam ovde sa vama. Napunila sam 100 godina tako da vas molim za aplauz. Moja prijateljica Desanka je uvek govorila: "Daj vam Bože moje godine, jer ja u vaše više neću moći".

foto: Printscreen Kurir

- Još uvek mogu da pišem, mislim i dišem, da volim i da se dobrom Bogu molim. Ovo sam na licu mesta sklopila rime, a one su i u ovoj mojoj knjizi "O dobroti". Sav novac od prodaje ja dajem deci kojoj je on potreban. Mlađa i ja nismo imali dece, ali smo se uvek trudili da pomognemo drugoj. Srećni smo što i sad u 101. godini mogu to. Srećna sam što i kada budem jednog dana otišla gore kod Boge, da ova nagrada može još da traje - rekla je divna Branka.

- Malo zbilja, malo šala, srce sam vam moje dala i od srca vam hvala - završila je rimom.

Kurir.rs, Mona Cukić / Foto: Printscreen Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...