PREMIJERA IGRE PRESTOLA STIŽE VEČERAS! Prema kladionicama na presto dolazi BREN STARK!?
Foto: Profimedia

KONAČNO

PREMIJERA IGRE PRESTOLA STIŽE VEČERAS! Prema kladionicama na presto dolazi BREN STARK!?

Pop kultura -

Premijeru prve epizode poslednje sezone najgledanije serije svih vremena "Igra prestola" sa nestrpljenjem očekuju fanovi noćas u tri ujutru na HBO. Ko će sesti na čuveni gvozdeni tron, šta će biti sa Kraljicom zmajeva i Džonom Snežnim napokon ćemo gledati u narednom periodu, a kladionice su se već usijale.

foto: Profimedia

Podsetimo, zima je stigla, a Noćna straža je na izdisaju, Vesteros potresaju unutrašnji sukobi, a Noćni kralj okupio je strašnu armiju, pojačanu zmajem, koja je krenula u pohod sa samo jednim ciljem - da zaledi sve, od Zimovrela do Dorne.

Kvote u kladionicama se menjaju iz trenutka u trenutak, te će biti vrlo neizvesno ko će ostati do kraja, a ko, nažalost, izgubiti život. Iznenađujuće ili ne, ako pitate bukmejkere, najveće šanse da na kraju serije sedi na prestolu ima Bren Stark. Kvota na njega je 2,00. Osim Brena, među najvećim favoritima za Gvozdeni presto su Džon Snou (kvota 4,30), Sansa Stark (4,30), Džendri (6,00), Tirion Lanister (10), Deneris Targarjen (10), Arja Stark (12), a ako verujete da serija neće imati srećan kraj i da će Vesterosom zavladati Noćni kralj i horde mrtvih, kvota na takav rasplet je 12.

Bukmejkeri su, na primer, ubeđeni da živi kraj serije neće dočekati Gregor Kligejn Planina, Juron Grejdžoj, Edison Tolet i omražena Sersei Lanister. Na Planinu je kvota da neće preživeti tek 1,01, a da će preživeti 10,5, a i kod ostalih pomenutih odnos je vrlo sličan. Ostaje nam da ostanemo budni i sačekamo tri ujutru kako bismo se sami uverili, ne rizikujući da nam neko otkrije sadržaj do reprize.

Kurir.rs / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track