KIM KARDAŠIJAN POSTAJE ADVOKAT! Starleta dobila ponudu od nekadašnjeg kolege pokojnog oca i NE PLANIRA DA JE ODBIJE: Bacila se na učenje! HIT! (FOTO)
Foto: Profimedia

MENJA PROFESIJU

KIM KARDAŠIJAN POSTAJE ADVOKAT! Starleta dobila ponudu od nekadašnjeg kolege pokojnog oca i NE PLANIRA DA JE ODBIJE: Bacila se na učenje! HIT! (FOTO)

Pop kultura -

Poznati advokat Robert Šapiro, s kojim je na suđenju za ubistvo O Džej Simpsonu sarađivao Robert Kardašijan, pohvalio je ćerku nekadašnjeg prijatelja i pozvao je u svoju advokatsku firku. Čitava javnost skočila je na noge u neverici - kako jedna starleta i kraljica selfija može tako lako da počena da se bavi ovim teškim poslom.

Poznato je da Kim Kardašijan, između ostalog, zaista interesuje krivično pravo, ali ova ponuda mnoge je šokirala.

"Kim ima sve što je potrebno da postane dobar advokat. Kada bude položila ispit - vrata u našoj firmi su joj širom otvorena", navode pojedini strani mediji, za koje je Šapiro dalje dodao i da je pred Kim dug i naporan put, te da postoji i verovatnoća da ne uspe.

Dok su mnogi u neverici, postoje i oni koji bi voleli da je vide u ovoj "ulozi", te su joj poželeli svu sreću i uputili joj mnoge reči podrške kraj fotografije s knjigom i papirima koju je objavila na društvenim mrežama.

"Još prošle godine 'upala' sam na prava. U naredne 4 godine i makar po 18 sati nedeljno moraću da učim i polažem testove. Prva godina još malo pa je gotova. Mnogi misle da sam ovde dospela jer sam poznata i imam dosta novca, ali to zaista nije slučaj. Volela bih kada bi pojedinci razumeli da ništa ne treba da nas sprečava da ispunjavamo sopstvene želje i snove. Počela sam da radim po ceo dan, onda ušuškam decu za spavanje pa učim po celu noć. Nekad mi je dosta svega, i treba mi podrška. Prošle godine promenila sam broj telefona i otkačila se od svih i svega, samo zato što želim da ostvarim veliki san - jer nikad nije kasno za to. Poželite mi sreću", poručila je Kim, koja bez obzira na ružne komentare nastavlja da "gura" do svog visokog cilja.

Kurir.rs/TMZ/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track