Najnovije vesti

JELISAVETA NAPUSTILA LOS ANĐELES, VRATILA SE U SRBIJU: Sa ćerkom Petrom odmah izašla u šetnju po Beogradu, a evo šta je Teova žena ONDA uradila!
Foto: Printscreen/Instagram

UŽIVANJE U RODNOM GRADU

JELISAVETA NAPUSTILA LOS ANĐELES, VRATILA SE U SRBIJU: Sa ćerkom Petrom odmah izašla u šetnju po Beogradu, a evo šta je Teova žena ONDA uradila!

Pop kultura

Glumica Jelisaveta Orašanin porodila se pre nešto više od dva meseca, a pre nekoliko dana je zajedno sa ćerkom Petrom iz Los Anđelesa došla u rodni Beograd, gde ih je već čekao Miloš Teodosić.

 

Ona je nekoliko dana po sletanju u Beograd okupila prijateljice sa klase Tamaru Dragičević, Ninu Janković i Miljanu Gavrilović, koje su kao i ona majke, ali i Anju Alač, pa su ceo dan provele uživajući u ženskim razgovorima. 

 

"Jelisaveta se navikla na život u Los Anđelesu. Uživala je u njegovim čarima, a pre nego što se porodila obilazila je sva zanimljiva mesta. Pre porođaja kod nje je bila sestra Milica da bi joj pomogla u prvim danima roditeljstva oko bebe. No, Jelisaveta je sa nestrpljenjem čekala da dođe i da se vidi sa porodicom, prijateljima i drugarima sa klase", rekao je izvor.

 

 

"Jelisaveta će igrati tokom maja i juna predstavu “Hotel 88”, a očekuje je i na leto snimanje nastavka serije “Žigosani u reketu”. Osim toga u pripremi je još jedan veliki projekat koji je Jelisavetu posebno oduševio. Neće joj biti problem da se odvoji od ćerke s obzirom na to da su joj snimanja u Beogradu, a da joj je tu mama i da će imati pomoć dadilje. Jelisaveta je s nestrpljenjem čekala da se vrati i ponovo zaigra",  objašnjava naš izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TB #losangeles#marcianoartfoundation#art#contemporaryart#la

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...