Veoma loše izgleda

BRITNI SPIRS ČIM JE IZAŠLA SA PSIHIJATRIJE OBRATILA SE FANOVIMA POTRESNOM PORUKOM: Prolazimo kroz mnogo stresa! Toliko tračeva, pretnji smrću, ali VRATIĆU SE (VIDEO)

Pop kultura -

Britni Spirs puštena je sa psihijateije gde je provela mesec dana i odmah se obratila fanovima putem Instagrama.

"Samo se javljam svima koji su se zabrinuli za mene. Moja porodica prolazi kroz puno stresa i anksioznosti. Ali, ne brinite se, vraćam se ubrzo", počela je u svom obraćanju javnosti Britni Spirs.

foto: Adria Media TV

"Moram vas pozdraviti jer reči koje su izrečene izvan svake su kontrole. Toliko tračeva, pretnji smrću mojoj porodici i timu... Toliko ludih stvari se reklo. Pokušavam da izdvojim neko vreme samo za sebe, ali sve stvari koje se događaju otežavaju mi to. Ne verujte svemu što pročitate ili čujete", rekla je Britni, a potom je za "lažne poruke" koje su kružile internetom okrivila filmskog producenta Sema Luftija (44).

"On se pretvarao da je komunicirao sa mojim timom preko lažne mejl adrese. Moja situacija je jedinstvena, ali obećavam vam da radim ono što je najbolje, trenutno", rekla je Britni.

Ipak, nakon svih problema koji su ju snašli, Britni se zahvalila svojim fanovima što su joj podrška.

"Možda ne znate ovo o meni, ali ja sam jaka i borim se za ono što želim. Vaša ljubav i predanost je neverovatna, ali sada mi je potrebno malo privatnosti kako bih se borila sa strašnim stvarima koje mi život baca", objasnila je Britni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track