Najnovije vesti

BILA JE DEVOJČICA OD SAMO 6 GODINA, A ZBOG DADILJE PROŽIVLJAVALA JE PAKAO! Pamelu je tada spaslo samo JEDNO! Ovo je malo ko znao!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

BILA JE DEVOJČICA OD SAMO 6 GODINA, A ZBOG DADILJE PROŽIVLJAVALA JE PAKAO! Pamelu je tada spaslo samo JEDNO! Ovo je malo ko znao!

Pop kultura

Pamela Anderson pre 5 godina otkrila je javno kako je u detinjstvu bila zlostavljana. Ona je objasnila kako ju je dadilja seksualno napastvovala od šeste do desete godine, a na šok svih, njen pakao nije se završio tu.

Posle toga je izjavila kako ju je sa dvanaest godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

U intervjuu za "US Weekly" Pamela je priznala da joj je upravo to fotografisanje za "Plejboj" spasilo život nakon što je preživela seksualno zlostavljanje dadilje, nakon koga su joj iskustva sa muškarcima bila jako neprijatna.

Video snimak seksualnog sadržaja na kome su glumica i njen muž Tomi Li je ukraden iz njihove kuće 1995. godine. To je izazvalo veliku uzburkanost na internetu. Anderson je tužila izdavačku kuću koja je objavila video, po imenu Internet Entertainment Group. Kao rezultat spora, došlo je do nagodbe između izdavačke kuće i bubnjara.

foto: Profimedia

Ubrzo posle toga, kompanija je ponovno počela puštati video posetiocima njihove stranice, zbog čega je pregled stranice porastao tri puta, u odnosu na normalno stanje.

U martu 2002. godine, Anderson je javno izjavila kako se zarazila hepatitisom C jer je delila igle za tetoviranje sa mužem.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...