OVO JE BILA POSLEDNJA ULOGA U KOJOJ SE NAŠAO IGOR PERVIĆ! Bajić neutešan: Iščupao se iz kandži droge, ali opaka bolest bila je JAČA...
Foto: Dragana Udovičić

Veliki gubitak

OVO JE BILA POSLEDNJA ULOGA U KOJOJ SE NAŠAO IGOR PERVIĆ! Bajić neutešan: Iščupao se iz kandži droge, ali opaka bolest bila je JAČA...

Pop kultura -

Poslednju ulogu glumac Igor Pervić ostvario je u TV seriji "Šifra Despot", a njegove epizode tek ćemo gledati na Pinku.

Glumac Radoš Bajić planirao da mu poveri i jednu od glavnih uloga u priči "Preživeti Beograd" Đorđa Milosavljevića, scenariste "Korena", ali je opaka bolest bila jača.

"Pokojnog Igora Pervića sam kao mlađeg kolegu na početku njegove karijere uočio kao naočitog momka. Visok, stasit, markantan, oštrih crta lica, s posebnim šarmom i harizmom koju traži film - sa svim što kamera voli, sa sjajnim predispozicijama da postane uspešni filmski glumac. Nažalost - umesto uloga po kojima se očekivalo da se nametne javnosti, u prvi plan su stizale užasne informacije o njegovoj borbi s najvećim porokom današnjice. Ne sećam se kada - do mene je stigla vest da je pobedio i sebe i zlo koje ga je obuzelo, da se iščupao iz kandži droge", kaže Bajić i dodaje:

foto: Contrast Studios

Kasna dijagnoza

- Bio sam veoma srećan kada sam ga prošle jeseni video u kastingu naše serije „Šifra Despot“. Bio je nasmejan, srdačan, blag i veoma dobro je odigrao svoju ulogu. Iskreno sam bio srećan zbog njega. Mladi reditelj Đorđe Stanimirović je planirao da mu poveri veliku ulogu u seriji koju počinje da snima u junu za našu produkciju „Kontrast“. Šokiran sam vešću o njegovoj smrti, veoma ga žalim. Neka počiva u miru.

foto: Contrast Studios

Pre pola godine lekari su konstatovali Igoru dijagnozu, ali ni operacija nije mnogo pomogla. Poslednje dane proveo je u društvu svoje majke Lidije i polubrata Andrije, a uz njega su bili i njegovi klasići Goran Daničić i Natalija Vlahović.

foto: Contrast Studios

Plemenita duša

"Znao sam da je Igor bio teško bolestan. Nisam mogao to da prihvatim. Mislio sam da će ishod biti drugačiji. Otišla je jedna plemenita, iskrena i napaćena duša. Imao je poteškoća, ali se vratio u punom sjaju, a sad se preselio među zvezde", kaže Daničić.

Bliska prijateljica

ŽIVEO JE SVOJE SNOVE

Natalija Vlahović volela je Igora kao rođenog brata.

"Bio je dobar i drag čovek, darovit glumac, sjajan muzičar. Prelep, šarmantan i duhovit. Gradski šmeker sa Dorćola koji je živeo svoje snove. Autentičan. Takva lepota i talenat retko se spoje u jednom. Ostavio je trag iza sebe na filmu, u TV serijama i u muzici. Otišao je prerano i zauvek će nam nedostajati", kaže Natalija za Kurir.

Kurir.rs/Ljubomir Radanov/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track