MEGAN MARKL ŽALI KEJT MIDLTON?! Ona sebi neće dozvoliti takvo maltretiranje: Borba jetrva se nastavlja!
Foto: Profimedia

DRAMA U PALATI

MEGAN MARKL ŽALI KEJT MIDLTON?! Ona sebi neće dozvoliti takvo maltretiranje: Borba jetrva se nastavlja!

Pop kultura -

Otkako se pojavila u njihovim životima - tako su krenule da kruže priče o mnogim razlikama Megan Markl i Kejt Midlton zbog kojih se kraljestve jetrve navodno ne slažu. Najnoviji skandal kaže da Megan žali Kejt, jer je i sebe i svoju decu "morala da izloži ogromnom a bespotrebnom stresu i maltretiranju" pozirajući pred narodom i fotografišući se samo nekoliko sati nakon porođaja, i to u štiklama.

Naime, ona sebi "takvo jedno mučenje" neće dozvoliti.

foto: Profimedia

Kada je priznala prijateljima da joj je žao Kejt, njih sve se još uvek nisu poznavale. Megan je, pak, i tada smatrala da nema potrebe prolaziti kroz takvu vrstu torture, samo zato što postoji "nepisano pravilo" koje nalaže da princeza odmah staje za fotku s tek rođeno bebom, ispred porodilišta. Tako, kako se navodi, i svoj i bebin život izlaže velikoj opasnosti.

Vojvotkinja od Saseksa navodno planira da se obrati javnosti video pozivom, a to se malo kome dopada. Ona nema nameru da izlazi "u ljude" odmah po porođaju ,dok bebu ne vide članovi najuže porodice i dok jedni sa drugima ne podele veliku radost koja im je došla. Uprkos brojnim nagađanjima, još uvek nije poznato kada će se poroditi i da li će beba biti muško ili žensko. Svakako, vesti od "bebi Saseks" očekuju se željno i svakodnevno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track