KOMŠIJE PROGOVORILE O MIŠI JANKETIĆU: Oni su jako fina i kulturna porodica, a žao nam je što je GLUMAC OBOLEO!
Foto: Vladimir Šporčić

omiljeni u kraju

KOMŠIJE PROGOVORILE O MIŠI JANKETIĆU: Oni su jako fina i kulturna porodica, a žao nam je što je GLUMAC OBOLEO!

Pop kultura -

Porodica Miša Janketić omiljena je u kraju u kome stanuju u Beogradu, a komšije su otkrile da im je jako žao zbog bolesti koja je zadesila glumca, ali i da su jedna jako normalna porodica.

- Dolaze svi kod nas. Miša ređe, a Svjetlana svaki dan, sama ili sa unucima. Oni su naše najbolje mušterije, toliko fini i pristojni ljudi da nemam reči. Svjetlana je prava domaćica koja za porodicu bira najbolje i najsvežije proizvode, od povrća i voća do mesa. Za decu, naravno, pravi i slatkiše. I unučići su im jako vaspitana i fina deca. Šta da vam kažem, osim da je privilegija imati ih u kraju - izjavila je simpatična i prijatna prodavačica.

Za proslavljenog glumca komšije su govorile sa nkedlom u grlu, jer se, kako kažu, na njegovom licu vidi da je oronuo, i svima je jako teško zbog toga.

- Miša je baš propao i žao mi je što je oboleo jer ga se sećam kao pravog šmekera. Viđam ga u kafiću u prepodnevnim satima - rekla je gospođa iz kraja, a komšija Mišinih godina dodaje da glumac teško podnosi što više ne može da ide često u rodni kraj, crnogorsko selo Tomaševo.

Deca Miše Janketića su uspešna u svom poslu, a devojčice su se od malena oblačile kao princeze.

- Čuo sam da je Radomir u Crnoj Gori i da je policajac. Mada je u mladosti bio jako nestašan. Ko zna gde je sada? I Marko, ovaj sada popularni glumac u serijama, bio je živo i nemirno dete, dok su njihove ćerke odmalena bile princeze, koje je majka volela lepo da oblači. Mada moram da priznam da ih nikada nisam videla da negde idu zajedno. Toliko su jedna obična porodica sa ispravnim stavovima kad sve oko njih nije. Ostali su normalni u ovom ludom vremenu - rekla je jedna starija gospođa iz susednog ulaza.

- Retko viđam Mišu. Sa Markom sam išao u školu, bio je dobar drug i pravi šmeker, kul tip. Sviđao se devojčicama uvek. Drago mi je da je uspeo - rekao je jedan od prvih komšija u zgradi porodice Janketić.

foto: Aleksandar Jovanović

Kurir.rs, Scena / Foto: Miša Janketić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track