ZVEZDA JE NAJPOPULARNIJE SERIJE NA SVETU, A SVADBU PLATILA 500 EVRA: Glumica napravila LUDILO u Las Vegasu (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

Sreća

ZVEZDA JE NAJPOPULARNIJE SERIJE NA SVETU, A SVADBU PLATILA 500 EVRA: Glumica napravila LUDILO u Las Vegasu (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Sofi Tarner, koja u popularnoj seriji "Igra prestola" glumi Sansu Stark, naprasno se venčala sa svojim dečkom Džoom Džonasom na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu, nakon dodele Bilbordovih muzičkih nagrada.

Sofi je sudbonosno "da" rekla nekadašnjem članu tinejdž benda "Džonas braders", a matičar je bio prerušen u Elvisa Prislija. Navodno ih je ova skromna ceremonija koštala oko 530 evra.

foto: Printskrin/Instagram

Vesti o tajnom venčanju popularne glumice i pevača pojavile su se nakon što je američki di-džej Diplo na Instagramu podelio snimak ceremonije na kojem se vidi Džo dok nestrpljivo čeka mladu.

"Ja se udajem i volim te. Zahvaljujem bogu što mi te je dao", na snimku se čuju reči glumice koja je blistala u dugoj beloj venčanici sa velom preko lica.

foto: Printskrin/Instagram

"Obećavam ti, nikad te neću napustiti. Voleću te i verovaću ti celog svog života", govorili su mladenci uglas pre nego što je pao prvi bračni poljubac.

Događaju su prisustvovali Džoova braća Nik i Kevin, kao i Nikova supruga, glumica Prijanka Čopra, koja je bila deveruša.

Inače, britanska glumica je ranije govorila da je mislila da će do kraja života biti sama, ali je nakon susreta s Džoom shvatila da je pronašla srodnu dušu.

foto: Printskrin/Instagram

Dvadesettrogodišnja Sofi i šest godina stariji Džo prvi put su uhvaćeni zajedno krajem 2016. godine na jednoj dodeli nagrada, a godinu dana kasnije su se verili.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track